Šta je novo?

A u Sta da vam kazem...

• Začetnik teme Kokos
  • Datum pokretanja
Nego, kad cemo da sipamo antifriz iz zamrzivacha ? :d Da podignemo malo taj rezultat.... usput, sad si na 20-tom mestu ;)

Poslednja izmena:
SVAKA CAST LJUDI!!!!!Pravi je plezir :p kad vidis "nase"ljude sa takvim rezultatima

drfedja je napisao(la):
Nego, kad cemo da sipamo antifriz iz zamrzivacha
Hahah :)
Pazi zbog toga mi zamalo nije izgorela kartca toliko se raredi antifriz da pumpa ne moze da ga gura :)

Poslednja izmena:
Kokos je napisao(la):
Pazi zbog toga mi zamalo nije izgorela kartca toliko se raredi antifriz da pumpa ne moze da ga gura :)
A svashta li si ti probao ljudi moji :D,ako zaista moze to bi bila odlicna fora ;)

A evo i jednog zanimljivog everesta

Prilozi

• 23.png
    23.png
    63.6 KB · Pregleda: 103
Sta je sa tobom Kokose? Hoce li vec jednom taj odgovor na ovih 25.900s ili si se vec penzionisao? :D

Moso je napisao(la):
Sta je sa tobom Kokose? Hoce li vec jednom taj odgovor na ovih 25.900s ili si se vec penzionisao? :D
Sad dosao iz gostiju sledeci vikend.

Al je zahladnjelo na forumu od kad je CYK nabavio vodeno , Kosava iz Cviceve oduva sve !

Kokos je napisao(la):
A koji si stavio antifriz ? 100% ili 40% ? Mozda bi bilo dobro malo razblaziti ga sa destilovanom vodom, da ne izgubi na viskoznosti ? :D Dovoljno bi bilo da ga 'oladimo oko nule....

drfedja je napisao(la):
A koji si stavio antifriz ? 100% ili 40% ? Mozda bi bilo dobro malo razblaziti ga sa destilovanom vodom, da ne izgubi na viskoznosti ? :D Dovoljno bi bilo da ga 'oladimo oko nule....
100 postotni (neznam na koliko sam ga hladio ali znam da je proveo vise dana u dubokom zamrzivacu :) ).
E sad sta ti je najbolje odnosno meni bilo, nabavis mnogo leda i stavis malo vode tako da se ona masa leda brzo topi ( pumpa dole, voda iz povratne cevi prelazi preko leda).Dodao bih da budete veoma oprezni zbog kondeza nenormalno se stvara.
:wave:

Nikako 100% antifriza, on se ne moze koristiti ne razredjen, jer je efekat suprotan od onoga sto ti treba. Pre ce se zamrznuti, losije prihvata toplotu i mnogo je gusci. Imas na samoj boci razmeru i mislim da ti je dovoljno -20 ili -30 , ali u svakom slucaju ne cist.

Ma ako to budemo radili sipacemo tecnost za pranje auto stakala i ona se ne zamrzava na
-20 a ima visok procenat vode.
Pozdrav

Vrh Dno