Snejk je napisao(la):Pominjalo se Stilt-ovih 19 sekundi pri toj brzini sa P4 660.. :d
"Prvo pucaj, posle pitaj"
Zasto se lepo nisi vratio na thread jedna blaga najava pa pogledao attach i procitao moj post ? Da si ovo uradio, video bi da sam ja pominjao gosn. Stilt i njegov postignuti rezultat od 26.766 sec (nalazi se u attachu) a o kakvom to rezultatu od 19 sec ti pricas, pojma nemam.
Znaci, sledeci put prvo razmisli pa posle postuj!
OK je sve to, nego je Kokos u najavio govorio da ce izbaciti celu paletu rezultata (to je ono cega se najvise pribojavam 😀)... a SuperPi je bio samo jedan od njih.Moso je napisao(la):@Car
Naravno da postoji puno testova za benchmark cele masine, medjutim, ovo je thread u kome se na delu pokazuju mogucnosti Intelovih i AMD-ovih procesora tj. Kokos je ovim threadom bacio rukavicu u lice nama AMD-ocima a najbolji program koji ce pokazati koji je procesor bolji je upravo SuperPi.
Btw. i sam si rekao da u 3Dmarku procesor ne igra tako znacajnu ulogu pa je normalno da se ovde pre svega govori o SuperPi benchmarku.
Razumeo te u potpunosti... znas kako - sto se mene tice, jos bolje bi mi bilo da se Kokos zadrzi samo na SuperPi skoru! :d:d:dMoso je napisao(la):P.S. Nadam se da si me sada razumeo, inace u pravu si u svemu sto
si napisao.
Moso je napisao(la):Snejk je napisao(la):Pominjalo se Stilt-ovih 19 sekundi pri toj brzini sa P4 660.. :d
"Prvo pucaj, posle pitaj"
Zasto se lepo nisi vratio na thread jedna blaga najava pa pogledao attach i procitao moj post ? Da si ovo uradio, video bi da sam ja pominjao gosn. Stilt i njegov postignuti rezultat od 26.766 sec (nalazi se u attachu) a o kakvom to rezultatu od 19 sec ti pricas, pojma nemam.
Znaci, sledeci put prvo razmisli pa posle postuj!
Hej, lagano! 😀
Ja sam u istom tom threadu pominjao Stilta u vezi sa tim 19 sec rezultatom:
http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=624331&postcount=88
A rezultat koji sam pominjao je ovaj .
🙂 🙂 🙂 :wave:Razumeo te u potpunosti... znas kako - sto se mene tice, jos bolje bi mi bilo da se Kokos zadrzi samo na SuperPi skoru! :d:d:d
Znam,znam 🙂...poznata mi je ta taktika...nikad do kraja uvjek treba ostaviti malo lufta 😉drfedja je napisao(la):Rezultati su stvarno dobri, a imamo i jos kojeg keca u rukavu ako bude trebalo 😉 Dodavacemo gas, onako dozirano :d
Ji 4Tze je napisao(la):ajde klokose, overavaj taj ubogi intel, vidis da su poceli da offtopicuju naveliko.
drfedja je napisao(la):Rezultati su stvarno dobri, a imamo i jos kojeg keca u rukavu ako bude trebalo 😉 Dodavacemo gas, onako dozirano :d
Milan je napisao(la):Nesto nema Kokosa, da mu nije overio Intel? :d :d
Vladd je napisao(la):A koje je sledecce pitanje?
😛 😛
Sedi tu i cuti, imas "jeftin" a "brz" procesor, pametno ulozzen novac.....
I trazziss dopunske potvrde na Bench-u kako si "pametno" pazario 😉 .
Poz
Da ako stignem pokazacu danas ako ne sledeci vikend, I ja sam cekao odgovor 🙂CYK je napisao(la):@ Kokos
Omega 2.5.97
Jel to kazes da imas 24+s u SuperPi? Svaka cast.
Pa prodao sam kartu a moji skorovi sa njom su blizu tvojih ali sa WHQL - FM Approved driverima sto bih molio i tebe,da ubuduce postujes sa njima. Inace na ovom forumu je prakasa bila da se za o/c po defaultu koriste whql driveri.Bitno je pobediti ali fer play !! 😀CYK je napisao(la):A sta je sa rezultatima sa onom 850, ovako si pokazao da je 7800 gtx karta novije generacije i zaista bolja od 850?
CYK je napisao(la):A sto se tice cena cpu AMD+ Hyper6= 400E a P4+Promi=1100+E ili gresim?
Pozdrav
😉Kokos je napisao(la):Da ako stignem pokazacu danas ako ne sledeci vikend, I ja sam cekao odgovor 🙂
Pa prodao sam kartu a moji skorovi sa njom su blizu tvojih ali sa WHQL - FM Approved driverima sto bih molio i tebe,da ubuduce postujes sa njima. Inace na ovom forumu je prakasa bila da se za o/c po defaultu koriste whql driveri.Bitno je pobediti ali fer play !! 😀
Pa gresis nije bas takom mislim polagati racune koliko sta kosta je glupo, i kako znam ti hladis sa vodom i imas extra memoriju itd....? Bolje pogledati ovako situaciju da se Amd jedva nosi sa 30 posto jeftinijim cpu-om (mislim na tvoju konfiguraciju jel je extra) zbog o/c potencijala koji ima intel, i da imas neznam koje hladjenje ti si blizu maximuma a moj cpu rekao bi da nije. No topic nije za prepucavanje i slicne zafrkancije koji je brend bolji, to mu nije namena svako nek uzima sta voli.
Pozdrav.
Pa u mojim rukama svakako 😛 :wave:Ja sam malo omasio temu mislio sam da hoces da pokazes kako zestoko klokovani intel oduvava amd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari