Snejk je napisao(la):Pominjalo se Stilt-ovih 19 sekundi pri toj brzini sa P4 660.. :d
"Prvo pucaj, posle pitaj"
Zasto se lepo nisi vratio na thread jedna blaga najava pa pogledao attach i procitao moj post ? Da si ovo uradio, video bi da sam ja pominjao gosn. Stilt i njegov postignuti rezultat od 26.766 sec (nalazi se u attachu) a o kakvom to rezultatu od 19 sec ti pricas, pojma nemam.
Znaci, sledeci put prvo razmisli pa posle postuj!
OK je sve to, nego je Kokos u najavio govorio da ce izbaciti celu paletu rezultata (to je ono cega se najvise pribojavamMoso je napisao(la):@Car
Naravno da postoji puno testova za benchmark cele masine, medjutim, ovo je thread u kome se na delu pokazuju mogucnosti Intelovih i AMD-ovih procesora tj. Kokos je ovim threadom bacio rukavicu u lice nama AMD-ocima a najbolji program koji ce pokazati koji je procesor bolji je upravo SuperPi.
Btw. i sam si rekao da u 3Dmarku procesor ne igra tako znacajnu ulogu pa je normalno da se ovde pre svega govori o SuperPi benchmarku.
Razumeo te u potpunosti... znas kako - sto se mene tice, jos bolje bi mi bilo da se Kokos zadrzi samo na SuperPi skoru! :d:d:dMoso je napisao(la):P.S. Nadam se da si me sada razumeo, inace u pravu si u svemu sto
si napisao.
Moso je napisao(la):Snejk je napisao(la):Pominjalo se Stilt-ovih 19 sekundi pri toj brzini sa P4 660.. :d
"Prvo pucaj, posle pitaj"
Zasto se lepo nisi vratio na thread jedna blaga najava pa pogledao attach i procitao moj post ? Da si ovo uradio, video bi da sam ja pominjao gosn. Stilt i njegov postignuti rezultat od 26.766 sec (nalazi se u attachu) a o kakvom to rezultatu od 19 sec ti pricas, pojma nemam.
Znaci, sledeci put prvo razmisli pa posle postuj!
Hej, lagano!![]()
Ja sam u istom tom threadu pominjao Stilta u vezi sa tim 19 sec rezultatom:
http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=624331&postcount=88
A rezultat koji sam pominjao je ovaj .
Razumeo te u potpunosti... znas kako - sto se mene tice, jos bolje bi mi bilo da se Kokos zadrzi samo na SuperPi skoru! :d:d:d
Znam,znamdrfedja je napisao(la):Rezultati su stvarno dobri, a imamo i jos kojeg keca u rukavu ako bude trebaloDodavacemo gas, onako dozirano :d
Ji 4Tze je napisao(la):ajde klokose, overavaj taj ubogi intel, vidis da su poceli da offtopicuju naveliko.
drfedja je napisao(la):Rezultati su stvarno dobri, a imamo i jos kojeg keca u rukavu ako bude trebaloDodavacemo gas, onako dozirano :d
Milan je napisao(la):Nesto nema Kokosa, da mu nije overio Intel? :d :d
Vladd je napisao(la):A koje je sledecce pitanje?
![]()
![]()
Sedi tu i cuti, imas "jeftin" a "brz" procesor, pametno ulozzen novac.....
I trazziss dopunske potvrde na Bench-u kako si "pametno" pazario.
Poz
Da ako stignem pokazacu danas ako ne sledeci vikend, I ja sam cekao odgovorCYK je napisao(la):@ Kokos
Omega 2.5.97
Jel to kazes da imas 24+s u SuperPi? Svaka cast.
Pa prodao sam kartu a moji skorovi sa njom su blizu tvojih ali sa WHQL - FM Approved driverima sto bih molio i tebe,da ubuduce postujes sa njima. Inace na ovom forumu je prakasa bila da se za o/c po defaultu koriste whql driveri.Bitno je pobediti ali fer play !!CYK je napisao(la):A sta je sa rezultatima sa onom 850, ovako si pokazao da je 7800 gtx karta novije generacije i zaista bolja od 850?
CYK je napisao(la):A sto se tice cena cpu AMD+ Hyper6= 400E a P4+Promi=1100+E ili gresim?
Pozdrav
Kokos je napisao(la):Da ako stignem pokazacu danas ako ne sledeci vikend, I ja sam cekao odgovor
Pa prodao sam kartu a moji skorovi sa njom su blizu tvojih ali sa WHQL - FM Approved driverima sto bih molio i tebe,da ubuduce postujes sa njima. Inace na ovom forumu je prakasa bila da se za o/c po defaultu koriste whql driveri.Bitno je pobediti ali fer play !!![]()
Pa gresis nije bas takom mislim polagati racune koliko sta kosta je glupo, i kako znam ti hladis sa vodom i imas extra memoriju itd....? Bolje pogledati ovako situaciju da se Amd jedva nosi sa 30 posto jeftinijim cpu-om (mislim na tvoju konfiguraciju jel je extra) zbog o/c potencijala koji ima intel, i da imas neznam koje hladjenje ti si blizu maximuma a moj cpu rekao bi da nije. No topic nije za prepucavanje i slicne zafrkancije koji je brend bolji, to mu nije namena svako nek uzima sta voli.
Pozdrav.
Pa u mojim rukama svakakoJa sam malo omasio temu mislio sam da hoces da pokazes kako zestoko klokovani intel oduvava amd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari