Šta je novo?

8800GT [split, cene, firme i ostalo]

Extra narode... bas mi je drago zbog vas. Secam se koliko je mene nerviralo dok je nisam uzeo. Super. I super sto ste ih dobili po nenormalno dobroj ceni... :banana:

Evo dobio sam je i ja. Kupio malopre i jedva cekam 22h da dodjem kuci da je testiram. Ne mogu na poslu na zalost.
Da smo cekali dosta jesmo ali ipak smo je dobili na kraju.
Minus za prvu ispalu ali zato plus za sledeci dati rok koji su ispostovali.

Pa ne znam jos da li je vredelo ili nije. Kada dodjem kuci znacu.... ;)
Nego posle one prve ispale sam toliko popizdeo da sam resio da zaboravim na 8800GT, kupio sam Palit 8600gt Sonic+ i "zakljucio" da mi je najbolje da sacekam 9xxx generaciju ali kada su me zvali i rekli da stize nisam imao snage da im kazem da necu da je kupim. Smrc, smrc.. :D
Zato sada i prodajem ovaj 8600gt Sonic+ jer mi je stigla 8800GT Sonic.

ali koja je bila danas guzva u eurolinku i sve zbog 8800gt
dok sam ja bio usla jos cetvorica i svi "rezervisao sam 88oogt!" :D

Vi sto ste dobili, kakav je onaj plavi kuler?
Ne mogu da docekam sutra ujutro da mi stigne... :p

Evo i od mene sve pohvale za Eurolink. Dakle sve je proteklo u najboljem redu, cak nisam upao ni u neku guzvu. Najaca mi je fora zena koja stoji na ulazi i prima rezervacije uglavnom za Palit a zatim je ovi likovi salju u podrum po graficke.:)
E da uzeo sam Sonic verziju i neke prve utiske cu javiti kasnije. Sto se tice nekih temperatura krecu se od 53 u idle do 65 u full load klokovi 700/1750/2000.
Pozdrav

Poslednja izmena:
Oh no ... Ja imam problem sa obicnim palitom
nece da radi u rezoluciji 1600x1200!!! (a ta mi je native na monitoru!!!)
molim vas ostavite primerak da bi mogo da zamenim
inace sve ostalo radi, samo nece da radi u 1600x1200, mislim radi, ali ekran trepce i u 2d i u 3d, i pojavljuju se neke zelene tackice isto 2d i 3d.

Poludecu ... ovo je 17to parce hardvera koje mi ne radi odmah po kupovini

ja bi rekao da ti je do drajvera ili sistema...

Evo samo da kazem da sam i ja dobio svog Palita sa plavim cooler-om.Cestitke Eurolinku na ispostovanom roku,odlicnoj ceni,kao i na tome sto je ostala ista cena za karticu sa boljim coolerom :wave:

EDIT:a da,utiske cu preneti sutra kad budem imao vise vremena,zasad samo - radi mnogo bolje nego 7900GTO.

Poslednja izmena:
eh kartice stigle sto nisam iz BG-a
meni tek sutra salju city-jem
a onda u subotu iha :type::banana::type::wave::banana::smash::d:D;)

eh kartice stigle sto nisam iz BG-a
meni tek sutra salju city-jem
a onda u subotu iha :type::banana::type::wave::banana::smash::d:D;)

Zao mi je sto moram da ti pokvarim raspolozenje, ali mislim da ces kartu dobiti tek u ponedeljak...city express ne vrsi isporuke vikendom. Meni su rekli da mi salju u petak i da mogu da je ocekujem u ponedeljak.:cigar:

Ja koliko sam razumeo city express u Zrenjanin-u ne vrsi isporuke u unutrasnjost subotom vec samo po gradu tako da verovatno zavisi od lakacije

Jel zna neko ko proizvodi ove karte 8800GT,mislim na Palit i Expert Vision s obzirom da su identične, bar na oko?

pa palit je proizvodjac pod njim su i gainward i xpert vision

*** meni je nesto lik bio salo iz NS poslao u petak stiglo u subotu

ako budem cekao do ponedeljka ima da im odem u centralu mislim na city

Ako stvarno jos uvek ima tih 8800 gt onda cu da se slozim da je eurolink prosecna
firma :)

Preuzeo sam Sonica juce. Sve je dobro za sada, 3D Mark 06 oko 10000 (E 6400, default, 2 GB 667).

Imam jedno pitanje, da li se i vama ventilator zakrakto zavrti na maksimumu obrtaja pri ukljucivanju racunara ?

Zao mi je sto moram da ti pokvarim raspolozenje, ali mislim da ces kartu dobiti tek u ponedeljak...city express ne vrsi isporuke vikendom. Meni su rekli da mi salju u petak i da mogu da je ocekujem u ponedeljak.:cigar:

Subotom rade. Evo meni je prosle subote stiglo napajanje... ;)

Pitanje za Omnika ili Bacida

Da li ima potrebe da se zove firma u vezi potvrde ili odmah saljete kartice city expresom?
Malopre sam zvao firmu i verujem da je guzva,ali ako neko moze da potvrdi da je kartica rezervisana i poslata

26.11. Sokolovic Nebojsa ...Kragujevac... 8800gt palit Sonic

Evo i Ja da prenesem svoje utiske. Narucio sam sonic 29.11., pratio ovaj tred i strpljivo cekao. Kada su me juce popodne zvali da mi kazu da danas salju karticu, uzeo sam godisnji odmor od ponedeljka u roku od odma:D

Sve pohvale za eurolink, a narocito za cenu

Posto sam ja kasnije narucio Sonic+ verovatno za mene u ovoj turi nece biti Palita, posto me niko nije jos nazvao, moze li se znati kakvo je stanje, posto je Bacid napisao da ce Sonic+ faliti, moze li se uzeti obicna sa plavim hladnjakom ?

Posto sam ja kasnije narucio Sonic+ verovatno za mene u ovoj turi nece biti Palita, posto me niko nije jos nazvao, moze li se znati kakvo je stanje, posto je Bacid napisao da ce Sonic+ faliti, moze li se uzeti obicna sa plavim hladnjakom ?

Sace te zvati kolega da te obraduje ;)

neka pozove onda i mene, posto sam ja narucio obicnu a receno mi je da cu je dobiti u ovoj turi :)
kada je vec kod telefona :D

Poslednja izmena:
Upravo zvao, stize komplet narudzbina posto se na graficku cekalo :)

Nazad
Vrh Dno