Posto imamo potvrdu da ce ih biti dovoljno u Eurolink-u eto mene 15.12 (subota) u 10h ispred radnje u Kralja Aleksandra da kupim svoj davno rezervisani i dugo ocekivani primerak.
Mani ti to: petak, ponedeljak.Nemamo bas potvrdu da ce biti tacno 15
nego oko 15tog
a cesce se pominju ili petak ili ponedeljak ...
Niko ne zna sta nosi sutra
Dobili smo info da stize jedno, stiglo je drugo.Na kraju, dobro je da je i stiglo.
Potvrdjene su i kolicine za petnaesti, a da li ce biti sa plavim hladnjakom ili znamo tek kad dodju.
@staxm: Cestitam na odlicnoj kupovini.
Dobar oc,jel mozes da nam 'pokazes' kolike su temperature u load-u kad je oc-ovana na nekom podnosljivom broju obrtaja?
I na koliko ti to radi taj E6850? CPU-Z kaze 2400Mhz ?? :trust:
radi na 3600Mhz, pise na slici. dobro je da karta radi na 700/2000Mhz. vise mi ne treba.
Sto, mislis da ima nastranih:-devil-:
referentni kuler,ventilator se na 100% bas cuje,dok je u "leru" necujan
@Bacid
Pa koji modeli stizu na kraju???!!!!
Ja sam narucio Sonic i totalno mi je nebitno koji kuler ce ici uz njega. Ma cak mi ni ne treba kuler.Snasao bih se za to samo da dodju vise te kartice i da ih pazarim.
...... jedino mislim da je Nvidia u Bios-u trebala prepisati da se vetilator ubrza na 80% pri 80-85C .....
Gigabyte GV-NX88T512H-B, na pcberzi stoji kao najjeftinija varijanta.
Kakva li je?
Evo i ja potvrdjujem iste klokove za istu karticu .Prosao 3dmark bez problema.o´ma stavljena na 700/1750/1000 i bez ikakvih problema provrtela markove na masini za 24/7 i bez ikakvih tvikova![]()
Gigabyte GV-NX88T512H-B, na pcberzi stoji kao najjeftinija varijanta.
Kakva li je?
Na PC Berzi je cena 16,605.00 din a u cenovniku na sajtu doticne firme pise sledece:
Gigabyte GV-NX88T512H-B PCI-E nVidia GeForce 8800GT 512MB GDDR3,Core 600MHz.Mem 1,8GHz 17,496.00:smoke:
Sad sam hteo da izracunam, ali mi iskoci osigurac na digitronustize u pin 60 gainwarda 17.12 cena 222+pdv+marza dilera
kojih Gainwarda? 8800GTS?stize u pin 60 gainwarda 17.12 cena 222+pdv+marza dilera
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari