Šta je novo?

8800GT [split, cene, firme i ostalo]

Posto imamo potvrdu da ce ih biti dovoljno u Eurolink-u eto mene 15.12 (subota) u 10h ispred radnje u Kralja Aleksandra da kupim svoj davno rezervisani i dugo ocekivani primerak.

Posto imamo potvrdu da ce ih biti dovoljno u Eurolink-u eto mene 15.12 (subota) u 10h ispred radnje u Kralja Aleksandra da kupim svoj davno rezervisani i dugo ocekivani primerak.

Nemamo bas potvrdu da ce biti tacno 15
nego oko 15tog
a cesce se pominju ili petak ili ponedeljak ...

Niko ne zna sta nosi sutra:D
Dobili smo info da stize jedno, stiglo je drugo.Na kraju, dobro je da je i stiglo.
Potvrdjene su i kolicine za petnaesti, a da li ce biti sa plavim hladnjakom ili znamo tek kad dodju.

Jasno mi je za ove referentne sto su stigle, jedino je kuler "ispala" ovim ljudima koji su
narucili obican model posto je na Eurolink-ovom sajtu bila reklama sa plavim kulerom.
E sad pitanje je da li ce uopste stici ti Sonic modeli sa plavim kulerom ili ce stici sve referentne,
to me muchi!?

Poslednja izmena:
@staxm: Cestitam na odlicnoj kupovini.
Dobar oc,jel mozes da nam 'pokazes' kolike su temperature u load-u kad je oc-ovana na nekom podnosljivom broju obrtaja?

I na koliko ti to radi taj E6850? CPU-Z kaze 2400Mhz ?? :trust:

samo sam probao karticu na kratko...izvadio iz kutije,instairao drajvere sa cd-a,posatvio sam naveene klokove ;)

u leru sam video 53-55°C ako se dobro secam.....na difoltu sam podesio u rivi monitoring i pustio mohu...posle 10-ak minuta igre temp je bila 87°C,a ventiltoar na 30%...ventilator sam ostavio na auto i mislio sam da ce sam da podigne obrtaje,zavisno od temperature....posto sam mutirao audio i obrati paznju na vent,mislim da se 99% nije ubrzao ventilator :trust:

radi na 3600Mhz, pise na slici. dobro je da karta radi na 700/2000Mhz. vise mi ne treba.

cpu je 36000MHz,ukljucen je eist i mnozilac se obara na 6 i napon na 1,05v

i meni je bilo najbitnije da hoce 700/2000MHz...a preko nisam probao,ima vremena ;)

:wave:

ljudi Sonic je 100% sa Palitov-im coolerom vec jedino obicna verzija ima 2 varijante i po meni nije neki bedak, j... mi se za temeraturu jedino mislim da je Nvidia u Bios-u trebala prepisati da se vetilator ubrza na 80% pri 80-85C kao i kod 8600GT a ne na 90-100C, mada verujem da ce to rivatuner ili nbitor lako resiti :))))

Poslednja izmena:
referentni kuler,ventilator se na 100% bas cuje,dok je u "leru" necujan

E to mi je bitno. :p Neka se cuje dok igram, to mi ne smeta puno, nego bitno mi je da se u leru ne cuje, kad ostavim torrent preko noci da mogu spavati u tisini (zato sam kupio Antec P182 :D,) ).

Neka te dobro sluzi grafa. :wave:

@Bacid
Pa koji modeli stizu na kraju???!!!!
Ja sam narucio Sonic i totalno mi je nebitno koji kuler ce ici uz njega. Ma cak mi ni ne treba kuler. :p Snasao bih se za to samo da dodju vise te kartice i da ih pazarim.

@Bacid
Pa koji modeli stizu na kraju???!!!!
Ja sam narucio Sonic i totalno mi je nebitno koji kuler ce ici uz njega. Ma cak mi ni ne treba kuler. :p Snasao bih se za to samo da dodju vise te kartice i da ih pazarim.

Uz Sonic sigurno idu plavi Palitovi kuleri.

...... jedino mislim da je Nvidia u Bios-u trebala prepisati da se vetilator ubrza na 80% pri 80-85C .....

na mom Gainwardu, dok nisam napravio profile u Rivi, na 80 stepeni se automatski ubrzavao ventilator, sad ne znam na koliko tacno ali po zvuku mislim da je bio na oko 80%

@the genius, accelero si verovatno nabavio negde van Srbije? Neverovatno bi mi bilo da ga ima u Srbiji?

ima u subotici accelero

Gigabyte GV-NX88T512H-B, na pcberzi stoji kao najjeftinija varijanta.
Kakva li je?

Gigabyte GV-NX88T512H-B, na pcberzi stoji kao najjeftinija varijanta.
Kakva li je?

Na PC Berzi je cena 16,605.00 din a u cenovniku na sajtu doticne firme pise sledece:
Gigabyte GV-NX88T512H-B PCI-E nVidia GeForce 8800GT 512MB GDDR3,Core 600MHz.Mem 1,8GHz 17,496.00:smoke:

Poslednja izmena:
Na PC Berzi je cena 16,605.00 din a u cenovniku na sajtu doticne firme pise sledece:
Gigabyte GV-NX88T512H-B PCI-E nVidia GeForce 8800GT 512MB GDDR3,Core 600MHz.Mem 1,8GHz 17,496.00:smoke:

Hm, lepa cena, samo što ne vidim ni jednu takvu na sajtu. Nije valjda da je već "planula"?? Ama, narode, kupujte ATI 3870!!! Oću taj $#"&/%&=*? 8800GT!!:D:p

Accelero ima kod Zvekija ali je koliko sam cuo problematican. Odnosno KOLOS-u su se odlepili hladnjaci za memaru pa se sad nervira. Mada moguce je da se odlepilo zbog toga sto on nije koristio vent pa se mozda cip mnogo grejao ili mozda od benzina ostalo malo nesto pa se nije lepo zalepio hladnjak.

stize u pin 60 gainwarda 17.12 cena 222+pdv+marza dilera

gainward 8800GT 512MB

stize im 8800GTS 512MB 49 kom ali ne znam cenu

edit sad sam video na njihovom sajtu cena za 8800GT 21.957din brrrrrrrrrr

Poslednja izmena:
oni imaju skupu maloprodaju, te verujem da ce kod malih dilera biti niza cena, ali opet mi deluje skupo.

ma najpovoljnije u evropi bice u eurolinku (iskvaricu ih :-devil-: ) dolazice ljudi iz inozemstva da kupuju kod nas

Poslednja izmena:
Eh, sto me ovo sad iznervira, hvala na informacijama, kada sam trazio kuler za graficku, Zveki nije imao nista od istih, ali ako postoji mogucnost da je taj accelero problematican, onda cu bar da se tesim.

Poslednja izmena:
E za smesnih 1.700 dinara tesko da moze da bude losh :)

KOLOS kaze da je spustio temperaturu na nekih 40 stepeni u leru i 55 u igrama ako se dobro secam. Znaci kuler je extra (pazi to je bez dodatnog ventilatora, znaci SILENT varijanta). Sa dodatnim dvanesticama ne mogu ni da zamislim sta bi se desilo a osim toga njegovo kuciste i nije nesto preterano provetreno.

Nazalost iz nekog razloga memorijski hladnjaci mu se nisu lepo zalepili pa je za 300 dinara narucio komplet ladnjaka za cipove memorije tako da ipak mislim da je dobro prosao. Ja cu da probam samo sa originalnim hladnjacima od AC-a pa ako odpadnu cu da trljam glavu posle. Mozda i nece da odpadnu kod mene :eyebrows:

Nazad
Vrh Dno