Jedan Baja
Čuven
- Učlanjen(a)
- 11.12.2000
- Poena
- 620
Do pre sat-dva kostala 216 (ja licno gledao sajt) , a sada digli cenuna sajtu Grappolo.co.yu ta kartica kosta 243 evra, gde si video da kosta 216?
Do pre sat-dva kostala 216 (ja licno gledao sajt) , a sada digli cenuna sajtu Grappolo.co.yu ta kartica kosta 243 evra, gde si video da kosta 216?
Sinoc je cena bila cak 212e na istom sajtu. Koja su to goveda ne mogu da verujem!!!
Dobija se pisana garancija 36 meseci, čini mi se...
Sinoc je cena bila cak 212e na istom sajtu. Koja su to goveda ne mogu da verujem!!!
Jel moze sad isto tako samo za obicnu verziju palita?
Po mojim saznanjima, pakovanje je isto Sonic i "obicna".
Kupljen GIGABYTE 8800GT 512MB za 270€ ( MMMMmmmmuuuuuuuuuuuuuuuuuuu) u Nova computers, a uvoznik je Grappolo.
Garancija 3 godine.
Samo zato sto cekam evo vec 15 dana da sastavim konfiguraciju zvekno sam ja tu lovu za GigabytA (aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sto boli, da su mi samare udarali manje bi me bolelo...)
A da sam govedo jesam, mogao sam da kupim Leadtek-ovu u Imtelu za 240 i nisam, ko velim doci ce bice jeftinije i sad se samo tesim da ce valjda da se slaze odlicno sa GA-X38-DQ6 plocom.
Pa meni je pojedinacno najskuplji deo u kompu koji sutra idem da sastavim GRAFICKA, e jesam govedo.
MMMMMmmuuuuuuuuuu...
Vidim da ima da se kupi Asusova verzija sa 512MB za 250€ sa PDVom. Da li je to očekivana cena ili je viša nego što je planirano.:trust:
Pozdrav.:wave:
Sto, mislis da ima nastranih:-devil-:
Vidim da ima da se kupi Asusova verzija sa 512MB za 250€ sa PDVom. Da li je to očekivana cena ili je viša nego što je planirano.:trust:
Pozdrav.:wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari