Šta je novo?

8800GT [split, cene, firme i ostalo]

Sinoc je cena bila cak 212e na istom sajtu. Koja su to goveda ne mogu da verujem!!!

Zna li neko sta se sve dobija u kutiji uz ovaj palit sonic 512mb?
Trazio sam po palitovom sajtu, ali nisam nasao nikakvu informaciju

Dobija se pisana garancija 36 meseci, čini mi se...

Sinoc je cena bila cak 212e na istom sajtu. Koja su to goveda ne mogu da verujem!!!

pa verovatno ima je bilo cudno kad su otvorili svoj cenovnik da vide 8800GT izmedju 8600gts (211e) i x1950xt (227e) ...

Problem s cenama kod nas je to sto distributeri ne znaju da prazne lager na vreme, a i kad se vec "zeznu" na pada im na pamet da spuste cenu nekoj robi koju se pre mesec dana platili skuplje. To je na zapadu praksa.

Haha, ne mogu da verujem! To se zove inflacija :) Da li je bar imaju u Grappolu po toj ceni? Zvao je neko?

samo mislim da igra ne dolazi uz kartu...no...

Po mojim saznanjima, pakovanje je isto Sonic i "obicna".

Pitanje za ljude iz "Eurolinka":

Dakle da utvrdimo još jednom - čisto da bi bili 100% sigurni: hladjenje je isto i na Sonic i na "običnoj"?
Znam da je već bilo, ali malo, malo pa nas neko ubeđuje da će na običnoj biti referentni kuler...

Poslednja izmena:
Kupljen GIGABYTE 8800GT 512MB za 270€ ( MMMMmmmmuuuuuuuuuuuuuuuuuuu) u Nova computers, a uvoznik je Grappolo.
Garancija 3 godine.
Samo zato sto cekam evo vec 15 dana da sastavim konfiguraciju zvekno sam ja tu lovu za GigabytA (aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sto boli, da su mi samare udarali manje bi me bolelo...)
A da sam govedo jesam, mogao sam da kupim Leadtek-ovu u Imtelu za 240 i nisam, ko velim doci ce bice jeftinije i sad se samo tesim da ce valjda da se slaze odlicno sa GA-X38-DQ6 plocom.
Pa meni je pojedinacno najskuplji deo u kompu koji sutra idem da sastavim GRAFICKA, e jesam govedo.
MMMMMmmuuuuuuuuuu...

Kupljen GIGABYTE 8800GT 512MB za 270€ ( MMMMmmmmuuuuuuuuuuuuuuuuuuu) u Nova computers, a uvoznik je Grappolo.
Garancija 3 godine.
Samo zato sto cekam evo vec 15 dana da sastavim konfiguraciju zvekno sam ja tu lovu za GigabytA (aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sto boli, da su mi samare udarali manje bi me bolelo...)
A da sam govedo jesam, mogao sam da kupim Leadtek-ovu u Imtelu za 240 i nisam, ko velim doci ce bice jeftinije i sad se samo tesim da ce valjda da se slaze odlicno sa GA-X38-DQ6 plocom.
Pa meni je pojedinacno najskuplji deo u kompu koji sutra idem da sastavim GRAFICKA, e jesam govedo.
MMMMMmmuuuuuuuuuu...

Pročitaj moj potpis...

^^
jao brate, mene boli, veruj mi :S: qq, lele, sta uradi crni covece :zgran:
ona stara "svaka roba ima kupca" je 100% istinita. dakle strasno...

Poslednja izmena:
A jeb' ga, coveku puk'o film vise, ne moze da ceka... razumem ga u potpunosti...

sta uradi Hype..... samo se nadam da ovo nece preci u naviku jer su se neki uvoznici i maloprodaja debelo nafatirali sa vise od 50% profita (pre svega mislim na one napolju pogotovo online prodavnice koje svaki dan menjaju cene), neka doce dan kad ce radit na 3%...

Samo se vi tako zalecite i pucajte pare. Posle se cudite sto vlasnici doticnih firmi voze nove Mercedese, a mnogima od njih kozu ne bi dao na cuvanje. :wall:

Poslednja izmena:
Vidim da ima da se kupi Asusova verzija sa 512MB za 250€ sa PDVom. Da li je to očekivana cena ili je viša nego što je planirano.:trust:
Pozdrav.:wave:

Vidim da ima da se kupi Asusova verzija sa 512MB za 250€ sa PDVom. Da li je to očekivana cena ili je viša nego što je planirano.:trust:

Trebalo bi da ima Palit 8800GT za 215 evra. A i taj Asus je malo skuplji. Kad si dosad cekao sacekaj jos manje od nedelju dana da dodje velika kolicina kod svih prodavaca, pa ce onda cena leci na svoje mesto. Recimo taj Asus oko 220-230 evra, mada opet sto bi cekao za 20-tak evra, jer Crysis ceka instaliran na hdd-u :D.

ja toliko ne bih dao za nju. ta cena je poslednji i ocajnicki pokusaj pohlepnih prodavaca da unovce neinformisanost i nestrpljenje kupaca (da ne upotrebim tezu rec) :)
pozdrav

Cene nece leci na svoje mesto pre Februara kada bi trebalo da stignu nove kolicine 8800GT,tako da kome se zuri (gl. igra Crysis,itd.) zna sta treba da uradi.Sve do 250-260 eura je prihvatljivo za takvu zverku od kartice,brend nema veze ukoliko se radi o standardnim modelima,kartice su referentne (ko 2 kapi vode) razlikuje se samo sticker na hladnjaku i kutija.Nema razloga cekati za 20-30 eura razlike u ceni,to je jedan provod u gradu manje.

8800GT palit

Evo javljeno mi je da su dobili kartice u eurolinku, ali nisi dobili sa novim hladjenjem, nego je ipak referentno. Cena je ostala ista kao u trenutku rezervacije. Tako da, ko je medju prvima narucio verovatno vec moze da podigne...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno