Šta je novo?

8800GT [split, cene, firme i ostalo]

Evo javljeno mi je da su dobili kartice u eurolinku, ali nisi dobili sa novim hladjenjem nego je ipak referentno. Cena je ostala ista kao u trenutku rezervacije. Tako ko je medju prvima narucio verovatno vec moze da podigne...
Taj sam :) , treba da je podignem popodne ,pa javljam utiske veceras kako radi,kako izgleda,kolko se cuje,oc itd...

dakle, ipak referentno hladjenje? shit.

Odlicno, meni sutra stize ali nemam jos kompletnu konfiguraciju, pa je necu moci probati. Najvise me zanima hladjenje, ipak smo svi ocekivali ono poboljsano...

ne postoji referentni Sonic.

mene zvali ali mi fon bio iskljucen, ja zvao sad ali tip nije vise tu kazu prenece mu poruku da sam zvao..

ni meni sada nije jasno nista, kako je na kraju hladjenje na sonicu, onaj palitov ventilator ili je ipak nvidia referentni?

Koliko sam skapirao stigle samo obicne verzije sa referentnim hladjenjem zar ne? Sonic je sa boljim coolerom i niko ga ne pominje.

nasao ih, zvali da provere da li da salju jer je sa referentnim kulerom ne sonic verzija, meni odgovara :)
Sonic nije stigao, kazu uskoro i on stize pa ko hoce da saceka a narucio je medju prvima obicnu verziju moze

Poslednja izmena:
evo sad sam pogledao na palitovom sajtu i i stoje im dve slike za 8800gt 512mb, jedan je sa njihovim kulerom, a drugi je sa referentnim hladjenjem....za sonic verziju postoji samo jedna slika i to je sa onim palitovim hladjenjem....mi koji smo narucili sonic verziju cemo morati izgleda jos malo da se strpimo

Poslednja izmena:
Petak, najkasnije ponedeljak. Nadam se da je info tacan. Inace u temi o 8800GTS 512MB imate uporedni test ko je i koliko bolji GT ili GTS novi.

Nije ni obicna sa referentnim hladjenjem losa. :p

Poslednja izmena:
Znaci stigle, nice, narucio sam sonic model, izgleda da cu se morati strpeti jos par dana...

zvao sam i rekose da je stigla manja kolicina i da je otisla ljudima koji su medju prvima rezervisali. mi cekamo 2. turu oko 15. a u medjuvremnu bi bilo lepo da neko ko je kupio referentni palit iznese svoje utiske :)

Uzeo sam kartu(obican palit 8800gt - napokon) , moci cu da je istestiram tek veceras , deluje isto kao i sve ostale referentne 8800gt karte , rekosse da je stiglo samo par komada a ostatak vrlo brzo.

@eurolink

narucio sam obicnu verziju jer sam mislio da ce biti sa plavim kulerom,
jel je moguce da se promeni rezervacija u sonic?
da zovem ili ne, mozda ce te mi vi bolje znati pomoci?

zvao sam i rekose da je stigla manja kolicina i da je otisla ljudima koji su medju prvima rezervisali. mi cekamo 2. turu oko 15. a u medjuvremnu bi bilo lepo da neko ko je kupio referentni palit iznese svoje utiske :)

A u toj drugoj turi,da li su obicne verzije takodje sa referentnim kulerom?

Sad bi masa ljudi da menja obicnu za Sonic. :p
I ja sam narucio obicnu. :trust:

Poslednja izmena:
Pa i ja narucih obicnu.Pre nego sto sam narucio zvao sam eurolink da se raspitam za hladnjak i napajanje i rekose da stizu obe karte sa plavim hladnjakom i sa trofaznim napajanjem.Dobro ni ja nisam odusevljen za hladnjenje ali prezivece se.Sad me interesuje da li je napajanje isto na obe karte ili je samo sonic sa trofaznim a obicna sa dvofaznim.Jer ako je i ono dvofazno onda je za 20e vise mnogo bolji izbor SONIC.

Niko ne zna sta nosi sutra:D
Dobili smo info da stize jedno, stiglo je drugo.Na kraju, dobro je da je i stiglo.
Potvrdjene su i kolicine za petnaesti, a da li ce biti sa plavim hladnjakom ili znamo tek kad dodju.

Ako sam dobro cuo u PIN do kraja nedelje stize MSI i Gainward. Nazalost izgleda da je sve vec unapred prodato. Imacu pristup za 2 kom...

Niko ne zna sta nosi sutra:D
Dobili smo info da stize jedno, stiglo je drugo.Na kraju, dobro je da je i stiglo.
Potvrdjene su i kolicine za petnaesti, a da li ce biti sa plavim hladnjakom ili znamo tek kad dodju.

Da li ce 15. stici Sonic modeli ?

palit 8800GT 512Mb out of box

o´ma stavljena na 700/1750/1000 i bez ikakvih problema provrtela markove na masini za 24/7 i bez ikakvih tvikova :)

referentni kuler,ventilator se na 100% bas cuje,dok je u "leru" necujan
prvi utisak da za ove pare nema bolje kupovine i toliko za sada ;)

:wave:

Poslednja izmena:
@staxm: Cestitam na odlicnoj kupovini.
Dobar oc,jel mozes da nam 'pokazes' kolike su temperature u load-u kad je oc-ovana na nekom podnosljivom broju obrtaja?

I na koliko ti to radi taj E6850? CPU-Z kaze 2400Mhz ?? :trust:

radi na 3600Mhz, pise na slici. dobro je da karta radi na 700/2000Mhz. vise mi ne treba.

Vrh Dno