Eto kad opet moram da se mesam u raspravu o kartici koju nemam nameru da kupujem.
Kad se ode na ovaj austrijski link i kliknete na karticu po izboru dobijete listing prodavaca i iznad te liste jedno zuto polje u kom ima svasta, a sa desne strane pise ovako: "Gewünschte Verfügbarkeit:" i ispod 3 opcije. Po defaultu stoji tackica na prvoj koja u slobodnom prevodu znaci "rok isporuke bilo kada". Promenite to na srednju opciju osencenu zelenim koja oznacava da je kartica na lageru prodavca i dobijete..... corak ili neku nenormalnu cenu od 270+ eura. Ja sam isprobao za 10tak sa vrha liste i uvek isto.
Opet kazem, ne budite naivni. Evo ja cu da dam oglas da prodajem 8800GT ultra overclocked sa vodenim hladjenjem za 170 eura, rok isporuke - nepoznat (krajem 2009) Na dosta tramvaja u BG pise (pisalo je, ne vozim se tramvajima odavno) BEOBANKA pa nikad nisam uspeo da podignem pare kod sluzbenika

(vozaca)
To sto pise da negde ima za 190-200 eura ne znaci da po toj ceni moze i da se kupi. Realna cena je ona po kojoj nesto mozes da kupis odmah a takve nema za ispod 250e. Svima zelim, najiskrenije, da dobiju te Palit karte po obecanoj ceni mada kako se stvari na stranim, mnogo jacim trzistima razvijaju mislim da i od tog obecanja nece biti nista.