dobra cena,a graficka je ok tj proizvodjac je ok,ja sam koristio WinfastLeadtek 6600LE AGP 2.5 godine i evo momak kome sam prodao koristi 1.5 god. i sve super radi tako da se neces pokajati.
Jel zna neko kakva je ova Galaxy ?
OFF: Pa i pleonazam moze da se upotrebi da se slikovitije nesto kaze. Npr. jedno je kad se kaze kucica ili mala kuca, a drugo mala kucica. Mala kucica dodato naglasava da je kucica mala, tako da je, bar po meni, pleonazam stilska figura, a ne greska u izrazavanju!Ili čak ili šta više, zajedno su pleonazam.![]()
OFF: Pa i pleonazam moze da se upotrebi da se slikovitije nesto kaze. Npr. jedno je kad se kaze kucica ili mala kuca, a drugo mala kucica. Mala kucica dodato naglasava da je kucica mala, tako da je, bar po meni, pleonazam stilska figura, a ne greska u izrazavanju!
Ja sam nasao ovde na oglasima, po radnjama nisam vidjao nigde
iznenadjujuce je kako je dobra karta za taj novac. Kao sto znate imao sam xfx alpha dog edition 8800gt/512 prodao sam je drugaru jer cekam enterprise edition ili xxx od xfx pa sta dodje pre. U medjuvremenu sam dobio gigabyte ati 3850 (da da od nove) da testiram malo i prijatno sam iznenadjen. crysis i nfs prostreet mi rade na istim setovanjima kao i na 8800gt bez seckanja, a karta ima samo 256 mb memorije. Ati je izbacio 21.11. drivere 7.11 koji podrzavaju karticu. Karta je dosta jeftinija i mislim da ce atijev model 3850 sa 512 Mb biti skoro ravnopravan takmac 8800gt kartama. Gigabyte je poslao 5 kartica svojim distributerima u Srbiji, jednu testiram ja, ali mislim da ce u novi uskoro biti 3 komada. Eto srece i radosti za sve Atijeve fanove.
A gde ima da se kupi onaj Zalman?
Nema sumnje da je karta odlicna i da je "bestest" buy ikada ali nije gtx za 220 eura, pa bi mozda stvarno trebalo malo da olabavim sa proganjanjem retailera i da sacekam dual slot ili cak sledecu seriju.
Ovakvi komentari "iznenadjujuce je kako je dobra karta za taj novac" i testovi na XQ procesorima me teraju da se zamislim. Ako je covek posle par dana proda da bi uzeo brzu onda i nije bas kao sto se prica. Drugo, xfx alpha dog koji je OCovan fabricki, daje 9700 u 3DMarku 2006 http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=1276931&postcount=406 sto je daleko manje od onih 13k u testovima. Nema sumnje da je karta odlicna i da je "bestest" buy ikada ali nije gtx za 220 eura, pa bi mozda stvarno trebalo malo da olabavim sa proganjanjem retailera i da sacekam dual slot ili cak sledecu seriju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari