Šta je novo?

8800GT [split, cene, firme i ostalo]

stiglo 30 komada u PiN... tolika je navala da je pitanje da li će izdvojiti neki za test, pa ko hoće neka reaguje brzo...

*** stigla zima, treba ljudima ne necemu da se greju. Ovo samo skines stranicu kucista i da vidis kako greje ko ludo :mad: :banana:

Poslednja izmena:
196 EUR za 8800 GT kartu? Ovo je isuvise dobro da bi bilo istinito, nesto ovde nije u redu...

Pa zar ne citas,... cooler :D.

Sta sa njim?

155_pic_8800GT.jpg

Kuler je odlican...

Svega cu se nagledati na ovom forumu...odmah da kazhem da je bez premca,ali...
Upravo sam spustio slushalicu ...prichao sam sa ljudima za Palit i ...ochekuje se posle 15 .decembra...cena se ne zna...stizhe max 20 komada i sve je rezervisano :) i to na blanko cenu...da imaju josh 100 komada i to bi se prodalo...ovo zadnje verujem da je istina jer znam da je kod zadnje nabavke Gainwarda bilo trazheno od strane maloprodaja preko 300 komada i to bez upita za cenu !!!
Toliko o paljevini tipa Palit! Srecni su oni koji ce doci do tih kartica i to je to... ne treba vishe troshiti rechi i prste... zhivi bili pa videli!

Zvao sam danas eurolink, 17 sam na listi, ali stiglo je tek 10 komada, 15 decembra dobijam svoju, ne mogu da docekam...

Svega cu se nagledati na ovom forumu...odmah da kazhem da je bez premca,ali...
Upravo sam spustio slushalicu ...prichao sam sa ljudima za Palit i ...ochekuje se posle 15 .decembra...cena se ne zna...stizhe max 20 komada i sve je rezervisano :) i to na blanko cenu...da imaju josh 100 komada i to bi se prodalo...ovo zadnje verujem da je istina jer znam da je kod zadnje nabavke Gainwarda bilo trazheno od strane maloprodaja preko 300 komada i to bez upita za cenu !!!
Toliko o paljevini tipa Palit! Srecni su oni koji ce doci do tih kartica i to je to... ne treba vishe troshiti rechi i prste... zhivi bili pa videli!

Ne razumem sta si hteo da kazes ovim postom sem da je potraznja velika i da nikom nije bitna cena ili da Palit nece stici?

I ja upravo porucio Palita sa referentnim hladjenjem za 183 evra ili 15000 dinara i dobio mail sa nickom i passom.

"Svega cu se nagledati na ovom forumu...odmah da kazhem da je bez premca,ali...
Upravo sam spustio slushalicu ...prichao sam sa ljudima za Palit i ...ochekuje se posle 15 .decembra...cena se ne zna...stizhe max 20 komada i sve je rezervisano i to na blanko cenu...da imaju josh 100 komada i to bi se prodalo...ovo zadnje verujem da je istina jer znam da je kod zadnje nabavke Gainwarda bilo trazheno od strane maloprodaja preko 300 komada i to bez upita za cenu !!!
Toliko o paljevini tipa Palit! Srecni su oni koji ce doci do tih kartica i to je to... ne treba vishe troshiti rechi i prste... zhivi bili pa videli! "

Ne razumem zbog chega sam dobio zbog ove izjave:
You have been warned
Post postavljen u očigledno pogrešnom forumu.
(Warning Type = Pogrešan forum)
Mozhda nisam bio dovoljno precizan...dosta mi je i verujem ne samo meni firmi koje non-stop imaju extra cene ...ali, ili nema na lageru ili kada stigne onda nije ta cena

"Svega cu se nagledati na ovom forumu...odmah da kazhem da je bez premca,ali...
Upravo sam spustio slushalicu ...prichao sam sa ljudima za Palit i ...ochekuje se posle 15 .decembra...cena se ne zna...stizhe max 20 komada i sve je rezervisano i to na blanko cenu...da imaju josh 100 komada i to bi se prodalo...ovo zadnje verujem da je istina jer znam da je kod zadnje nabavke Gainwarda bilo trazheno od strane maloprodaja preko 300 komada i to bez upita za cenu !!!
Toliko o paljevini tipa Palit! Srecni su oni koji ce doci do tih kartica i to je to... ne treba vishe troshiti rechi i prste... zhivi bili pa videli! "

Ne razumem zbog chega sam dobio zbog ove izjave:
You have been warned
Post postavljen u očigledno pogrešnom forumu.
(Warning Type = Pogrešan forum)
Mozhda nisam bio dovoljno precizan...dosta mi je i verujem ne samo meni firmi koje non-stop imaju extra cene ...ali, ili nema na lageru ili kada stigne onda nije ta cena

A sa kim si ti to razgovarao?!

Cena je poznata i mozes je videti na sajtu eurolink-a.
Nigde i nije napisano da ima na lageru vec da manja kolicina stize pet/ponedeljak a veca 15. decembra te da se primaju rezervacije.

Kad to u eurolinku nije bila cena koja je recena kupcu!?
Nemoj da siris dezinformacije...

Poslednja izmena:
Zvao sam danas eurolink, 17 sam na listi, ali stiglo je tek 10 komada, 15 decembra dobijam svoju, ne mogu da docekam...
I sta kazu, cene i dalje kao na site-u? Ako je tako mora da je neka rekalama, verovatno nameravaju da nabave bas povecu kolicinu ili ispituju puls trzista.

I sta kazu, cene i dalje kao na site-u? Ako je tako mora da je neka rekalama, verovatno nameravaju da nabave bas povecu kolicinu ili ispituju puls trzista.

uncle-sam.gif

Da, u eurolink-u radi Uncle Sam koji vas samo nadgleda :)

Cena je kao na sajtu i ostace...

Poslednja izmena:

Nema potrebe za reklamiranjem.
Stize najveca kolicina kartica do sada i hajde da ne pricamo vise o Eurolinku i karticama koje dolaze. Sacekajte da dodju pa kom opanci...
Cenim da je nasa ozbiljnost iskazana krajnje korektnom cenom na trzistu i ne vidim sta nas je sprecavalo da kartice ponudimo po 20+eura u odnosu na sadasnju cenu.

posto sam i ja porucio, znaci sad bi trebalo da zovem eurolink da proverim koji sam na listi i da li cu docekati svoju karticu 15 tog decembra ...
P.S. (@ eurolinnk predstavnici :) prvi put kad sam probao da porucim dobio sam neki php error u onom pop up prozoru ... (nadam se da necu morati da kupim dve :D )

haha ti si jos dobar, ja sam klikcao brzinom svetlosti pa ni nemam pojma sta je pisalo na kraju :p

Sve mi se cini da ste dzabe narucivali. Zvao sam ih danas a porucio sam je pre 3 dana i kazu da stize krajem ove ili krajem sledece nedelje ali da ih nece stici dovoljno a da imaju 50+ rezervacija samo preko sajta (Eurolink). Uzas... Ljudi ajde malo trazite HD3870.. Nije ni on tako los. :p :p :p

Poslednja izmena:
Svi koji su narucili Palit 8800GT dobice iste kao sto je i obecano 15. decembra. Manja kolicina dolazi sledece nedelje i dobice je oni koji su prvi narucili... i njih cemo kontaktirati kad nam grafike budu na stanju.

Poslednja izmena:
znaci citam sve moguce postove za 8800GT pa to je neverovatno u ovom trenutku da neko nabavi i 1K komada (1000) bi prodao u roku par dana strasno. Licno ne pamtim da je nekad bila ovakva guzva za grafe

edit: i bre malo strpljenja sad mi jedan od glavnih ljudi u eurolinku rekao da 15.12 stize 150kom palit sonic 8800GT 512MB 650/1900

Poslednja izmena:
ja sam danas bio u Eurolinku, posto mi je blizu posla i bez problema su primili moju rezervaciju za Sonic, nisam ni pitao kad stize, krajnje ljubazno su uzeli moj broj telefona i rekli da ce me zvati.
Devojka za pultom mi rece da stizu u petak, to je pretpostavljam za ove prve sto su rezervisali, tako da mi ostaje da se nadam za 15.12.

skocile su cene zbog evra, 23600 danas 8800GT Gainward-ov...

Nazad
Vrh Dno