omnik
Čuven
- Učlanjen(a)
- 29.06.2000
- Poena
- 855
Sve oko funkcionisanja benchkluba je objasnjeno ovde: http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=142676&highlight=benchklub...
stiglo 30 komada u PiN... tolika je navala da je pitanje da li će izdvojiti neki za test, pa ko hoće neka reaguje brzo...
Stiglo i nestalo![]()
haha *** ovo ide kao da je 50evra:banana::banana:
196 EUR za 8800 GT kartu? Ovo je isuvise dobro da bi bilo istinito, nesto ovde nije u redu...
Pa zar ne citas,... cooler.
Zvao sam danas eurolink, 17 sam na listi, ali stiglo je tek 10 komada, 15 decembra dobijam svoju, ne mogu da docekam...
I jel menjas Nick na ovom forumu?![]()
Svega cu se nagledati na ovom forumu...odmah da kazhem da je bez premca,ali...
Upravo sam spustio slushalicu ...prichao sam sa ljudima za Palit i ...ochekuje se posle 15 .decembra...cena se ne zna...stizhe max 20 komada i sve je rezervisanoi to na blanko cenu...da imaju josh 100 komada i to bi se prodalo...ovo zadnje verujem da je istina jer znam da je kod zadnje nabavke Gainwarda bilo trazheno od strane maloprodaja preko 300 komada i to bez upita za cenu !!!
Toliko o paljevini tipa Palit! Srecni su oni koji ce doci do tih kartica i to je to... ne treba vishe troshiti rechi i prste... zhivi bili pa videli!
Pa ne znam da li je to moguce... I ovaj sto sam napravio ima ******ski naziv... NVDIA FANmaybe...
"Svega cu se nagledati na ovom forumu...odmah da kazhem da je bez premca,ali...
Upravo sam spustio slushalicu ...prichao sam sa ljudima za Palit i ...ochekuje se posle 15 .decembra...cena se ne zna...stizhe max 20 komada i sve je rezervisano i to na blanko cenu...da imaju josh 100 komada i to bi se prodalo...ovo zadnje verujem da je istina jer znam da je kod zadnje nabavke Gainwarda bilo trazheno od strane maloprodaja preko 300 komada i to bez upita za cenu !!!
Toliko o paljevini tipa Palit! Srecni su oni koji ce doci do tih kartica i to je to... ne treba vishe troshiti rechi i prste... zhivi bili pa videli! "
Ne razumem zbog chega sam dobio zbog ove izjave:
You have been warned
Post postavljen u očigledno pogrešnom forumu.
(Warning Type = Pogrešan forum)
Mozhda nisam bio dovoljno precizan...dosta mi je i verujem ne samo meni firmi koje non-stop imaju extra cene ...ali, ili nema na lageru ili kada stigne onda nije ta cena
I sta kazu, cene i dalje kao na site-u? Ako je tako mora da je neka rekalama, verovatno nameravaju da nabave bas povecu kolicinu ili ispituju puls trzista.Zvao sam danas eurolink, 17 sam na listi, ali stiglo je tek 10 komada, 15 decembra dobijam svoju, ne mogu da docekam...
I sta kazu, cene i dalje kao na site-u? Ako je tako mora da je neka rekalama, verovatno nameravaju da nabave bas povecu kolicinu ili ispituju puls trzista.
I sta kazu, cene i dalje kao na site-u? Ako je tako mora da je neka rekalama, verovatno nameravaju da nabave bas povecu kolicinu ili ispituju puls trzista.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari