meni stižu dve gainwardove kartice, za 10 dana... pašće sli![]()
ja sam kupio MSI za 245 (OC verziju naravno).
pa znam da su me osurili ali sta cu kad mi treba graficka do kraja meseca, a nema sanse da nabavim jeftinije, posto inace imam odvojen kes za dve graficke, cekam da padne cena kad budem kupovao drugu tako da prakticno me izlazi isto, jednu platim sad skuplje jer mi hitno treba a drugu kad malo padne cena tako da ostajem u okvirima tog odvojenog kesaAu bre ala su te osurili :wall: Pa ja sam je juce platio svega 19.200 dinara. :wall: Za te pare si mogao da dokupis maltene 2 giga rama ili nesto....
pa znam da su me osurili ali sta cu kad mi treba graficka do kraja meseca, a nema sanse da nabavim jeftinije, posto inace imam odvojen kes za dve graficke, cekam da padne cena kad budem kupovao drugu tako da prakticno me izlazi isto, jednu platim sad skuplje jer mi hitno treba a drugu kad malo padne cena tako da ostajem u okvirima tog odvojenog kesa
a jos dva giga rama nemam gde da udenem a i da imam sta ce mi 6 giga rama za sada bar?![]()
ne patim nesto za hladjenje toliko i za neke high eficiency coolere, kuciste mi je sasvim lepo provetreno tako da...stisnuo sam zube i porucio novu grafu iako znam da ce me odrati. Da ne idemo u offtopic vise sa dranjem za graficku...Za te pare si mogao da kupis bas dobar Cooler za CPU :smash:
Ne znam da li smem link da ostavim zato sto vodi ka nekoj prodavnici u Nishu pa da ne bude reklama ali evo ATI kartica u Srbiji....cena je oko 170e, model je 3850 a proizvodjac Gigabyte. E sad odnos cena kvalitet izmedju 3850 i 8800gt je.....(pretpostavljam da je 8800gt bolja ali koliko)
HD3850 realno moze da kosta max 150eur, vise ne vredi...jednostavno se strpite jos malo, sve ce doci na svoje.
Koja firma u Nisu ima 3850, posalji mi link na pmCena u toj firmi na sajtu je 167e i pise da je sa pdv a model je gigabytov.
Nisam ja baš tako siguran da će 8800GT 256 MB biti cenovno na nivou HD 3850...
Čak šta više, ja sam ubeđen da neće tako biti
Ili čak ili šta više, zajedno su pleonazam.![]()
Ili čak ili šta više, zajedno su pleonazam.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari