Šta je novo?

8800GT [split, cene, firme i ostalo]

Priznao sam poraz i narucio tako da se pridruzujem ostalim smrtnicima u cekanju, ipak 2 nedelje i nisu mnogo :(

Necu da ti nesto se pravim pametan i da te zavitlavam posto sam i sam prosao kroz zesce nerviranje i pizdenje oko nje, ali ako si vec prelomio da sacekas 2 nedelje, bolje je bilo da si napravio rezervacije u nekoliko firmi i sacekao iste vreme i kupio kod njih. Od sredine decembra ce inace ih biti daleko vise nego sad sto ih ima i moci ce normalno da se kupe.

Mada... utesno je sto ces mozda sacekati i manje od 15 dana zavisno od toga kada mu stize sledeca posiljka (tome od koga si narucio).

meni stižu dve gainwardove kartice, za 10 dana... pašće sli :D

Ajd' kad ti stignu, reci sa kojim drajverima si uspeo da ih poteraš. Ne znam koliko često sad izlaze modovani SLI drajveri za Intela (ja probao ranije sa 2x7600GLH), pa me zanima jel' i dalje prate izlazak novih kartica. BTW, odakle ih skidaš?

Covece svi bi ovu cool kartu kao da je za DZ a ne za 250e. E sad videh kod Zvekija ima Sapphire 2900GT 256MB za 150e....malo sam skeptican i za kartu i za cenu, koliko je ovo cudo slabije od 8800gt? Nema nigde konkretan test.

ja sam danas uspeo da narucim msi 8800gt u pakomu, navodno salju mi je 27-og pa javljam da li je tacna informacija ili su me ispalili. Cena je bila 22222 din, u pm koliko je dobra cena ali *** nemam drugu graficku sad koju bih uzeo a igraju mi se igrice, trenutno mi cami rezervni ATI X300 u kompu. Sledeci mesec pazarim jos jednu pa udri u SLI

Au bre ala su te osurili :wall: Pa ja sam je juce platio svega 19.200 dinara. :wall: Za te pare si mogao da dokupis maltene 2 giga rama ili nesto....

WebHouse d.o.o

BP8800GT-512-TV-DD
VGA PCI-E 512MB GDDR3 GeForce 8800GT, Core 600 MHz, Memory 1,8 GHz, Dual DVI, HDTV, TV-out,256bit
18.392,70din 234,45eur.

Jel neko mozda zvao ove? Sad sam video, a kasno je da se zove...

Au bre ala su te osurili :wall: Pa ja sam je juce platio svega 19.200 dinara. :wall: Za te pare si mogao da dokupis maltene 2 giga rama ili nesto....
pa znam da su me osurili ali sta cu kad mi treba graficka do kraja meseca, a nema sanse da nabavim jeftinije, posto inace imam odvojen kes za dve graficke, cekam da padne cena kad budem kupovao drugu tako da prakticno me izlazi isto, jednu platim sad skuplje jer mi hitno treba a drugu kad malo padne cena tako da ostajem u okvirima tog odvojenog kesa

a jos dva giga rama nemam gde da udenem a i da imam sta ce mi 6 giga rama sada? i ovih 4 je sasvim ok :D

Poslednja izmena:
pa znam da su me osurili ali sta cu kad mi treba graficka do kraja meseca, a nema sanse da nabavim jeftinije, posto inace imam odvojen kes za dve graficke, cekam da padne cena kad budem kupovao drugu tako da prakticno me izlazi isto, jednu platim sad skuplje jer mi hitno treba a drugu kad malo padne cena tako da ostajem u okvirima tog odvojenog kesa

a jos dva giga rama nemam gde da udenem a i da imam sta ce mi 6 giga rama za sada bar? :D

Za te pare si mogao da kupis bas dobar Cooler za CPU :smash:

Za te pare si mogao da kupis bas dobar Cooler za CPU :smash:
ne patim nesto za hladjenje toliko i za neke high eficiency coolere, kuciste mi je sasvim lepo provetreno tako da...stisnuo sam zube i porucio novu grafu iako znam da ce me odrati. Da ne idemo u offtopic vise sa dranjem za graficku...

neko lepo rece jednom, pare su tu da bi se trosile...a komp je uvek rupa bez dna

Poslednja izmena:
Leadtek 8800GT

Nashao sam Leadtek 8800GT 512MB JEDVA!!!!!!!:):DZanima me da li kupovina 8800GT od ove firme vredi ili da cekam XFX,eVGA ili mozhda MSI?Chovek trazhi 220 evra.Da li je razlika izmedju ovih firmi velika?

Ne znam da li smem link da ostavim zato sto vodi ka nekoj prodavnici u Nishu pa da ne bude reklama ali evo ATI kartica u Srbiji....cena je oko 170e, model je 3850 a proizvodjac Gigabyte. E sad odnos cena kvalitet izmedju 3850 i 8800gt je.....(pretpostavljam da je 8800gt bolja ali koliko)

Poslednja izmena:
Ne znam da li smem link da ostavim zato sto vodi ka nekoj prodavnici u Nishu pa da ne bude reklama ali evo ATI kartica u Srbiji....cena je oko 170e, model je 3850 a proizvodjac Gigabyte. E sad odnos cena kvalitet izmedju 3850 i 8800gt je.....(pretpostavljam da je 8800gt bolja ali koliko)

170eura za 3850, nije lose, ako 8800GT kosta 255eura. Mada po skorasnim promenama cena (slabo ih ima) 8800GT je pao na 235eura. Ako je to tako 3850 ce morati na 160eura ili caki i nize. To je karta sa 256MB, sporija bar 40%.

Poslednja izmena:
Tako nesto i ja kontam, ali kao sto rekoh nije prodavnica u BG i to je prvi nalet, kad se stabilizuje cena mogla bi ta 3850 da bude 150e i time odmah ubija 8600gts karte. A za 8800gt za tih 235e, treba nazvati i proveriti sutra posto ako si gledao na istom sajtu kao i ja, znaj da nekad okace cenu bez PDV, tako da bude malkicu jaca cena.

HD3850 realno moze da kosta max 150eur, vise ne vredi...jednostavno se strpite jos malo, sve ce doci na svoje.

Cena u toj firmi na sajtu je 167e i pise da je sa pdv a model je gigabytov.

HD3850 realno moze da kosta max 150eur, vise ne vredi...jednostavno se strpite jos malo, sve ce doci na svoje.

Bash tako, jer kad 8800GT 256 stigne ima da je "oduva"... Taj GT sigurno je dobra kupovina za one sa monitorima kojima je 1280x1024 max. rezolucija, pri niskoj ceni od nekih 160eur. E sad druga je stvar KAD ce 8800GT 256 da stigne. Dotle ce isfrustrirani potrosaci (isfrustrirani nestasicom 8800GT) da pazare sebi 3870 i 3850 i nece biti pada cena.

Nisam ja baš tako siguran da će 8800GT 256 MB biti cenovno na nivou HD 3850...

ljudi sta mi napraviste od topic-a :p
zivi bili veliki porasli :D

8800gt sa 256mb nece biti ispod 200e sigurno.

Nazad
Vrh Dno