Šta je novo?

8800GT [split, cene, firme i ostalo]

Uh.... preturih svuda i nikako da nadjem gde ima da se kupi.... Na kraju mozda uzmem CoolerMaster CV Pro

Na nju ti pashu josh Arctic Cooling Accelero S1, i Thermalright-ov HR-03 GT i Rev.A. Koliko sam chitao, mislim da mozhesh da stawish i HR-03 R600;) Josh neki TT-ov, ili je Scythe u pitanju... ne secjam se tachno...:S:

Poslednja izmena:
Da tek sam sad video da au razlicite firme:wall: Inace ne planiram da ostanem na ovoj kkofiguraciji naravno.Izbor ce biti najverovatnije 8800GT,E6750,Asus5K E,Crucial Balistix tracer 2gb 800mhz,cooler master TX2 =15$ sa shippingom vec je na putu:smoke::smoke::smoke:
Hvala za odgovor

Kakav li je proizvodjac ovaj Inno 3D?
Asus je sigurno kvalitetan ali ova je ipak 14 evrova jeftinija.
Obe su referentni modeli.

a pa da si malo citao forum znao bi da je inno jako dobar proizvodjac recimo njihov 7600gst je bila grafa koja se ubedljivo najbolje klokovala od 7600serije
ja sam je narucio sebi ako ti to nesto znaci

@maverick78
stice ne boj se, ja sam od njih uzeo moj famozni galaxy 7900gs 600/1600
obicno od 5 do 10 dana se ceka (ali je vredi cekati)

Poslednja izmena:
I ja sam kod njega narucivao sve i svasta i sve je bilo ok... Konacno i on da dobije :)

@maverick78
stice ne boj se, ja sam od njih uzeo moj famozni galaxy 7900gs 600/1600
obicno od 5 do 10 dana se ceka (ali je vredi cekati)

Sad sam dobio mail od njih i pise da ocekujem isporuku naredne sedmice :) nadam se da ce tako i biti :) hvala jos jednom FXGT:wave:

Bice... obicno ono sto sam narucivao u ponedeljak je stizalo u petak....

nizak udarac pakomu
Inno3D FX 8800GT 512MB DDR3 PCI-E
219.00EUR
ASUS 8800GT HTDP 512MB PCI-E
233.00EUR
http://www.3records.co.yu/webshop/catalog/index.php

Domaćim dilerima bi bilo bolje da dramatično snize cene svojim neprodatim 8800GTS karticama, makar ih prodavali sa gubitkom, jer nakon što se uspostavi normalno snabdevanje domaćeg tržišta sa 8800GT i HD38xx karticama, neće moći prodati više nijedan 8800GTS po cenama po kojima misle da treba da prodaju!

Domaćim dilerima bi bilo bolje da dramatično snize cene svojim neprodatim 8800GTS karticama, makar ih prodavali sa gubitkom, jer nakon što se uspostavi normalno snabdevanje domaćeg tržišta sa 8800GT i HD38xx karticama, neće moći prodati više nijedan 8800GTS po cenama po kojima misle da treba da prodaju!
A da ni ne pominjem polovne modele.Sada vidim idu za oko 200e mada nece josh dugo.Moju karticu mogu samo da poklonim nekome ko voli tisinu.Sta cu ,tako je to...:S:

Aj se menjamo. Ti meni tog gt-a ja tebi x850xt :D

A jos kada dodje 8800GTS 512Mb zavrsili su pricu.

ok procitao sam svih 30 strana i dalje mi nije jasno kad ove kartice stizu :D

pre svega mislim na 256 model i obecanu cenu od 150e :)

Samo jos da sacekam cene za 3850 i 3870, pa da se odlucim...

skup je taj gainward ali jeftiniji od xfx ali,
inno je 219 a asus 233e

Poslednja izmena:
Ako je uzeta negde kod nas, reci i gde si je nabavio i za koje pare...

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
hahaha, genius ce da poludi kada ovo procita :D

A sta je da kažem kad sam prodao 7900gto pre deset dana i sad điram ovaj propali ati x300 sa 64 bita magistrale. Kvalitetni naslovi se nakupili a ja se pojedoh ko mesečina:wall:

Jeste, ali teši se da si za ovih 10-tak dana sigurno već uštedeo 15-20 evrića... evo vidim da neki lik na pcberzi prodaje 7900GTX za 130e!

Ne možeš i jare i pare, pomiri se sa tim i kuliraj još par dana, bićeš srećan što si izdržao... :banana:

Poslednja izmena:
hahaha, genius ce da poludi kada ovo procita :D

Ma jok bre... :D do sada sam se toliko izludeo da sam oguglao tako da me vise ne dotice... Verujem da ce tako i da bude i mislim da realno ce tek od sredine decembra stvarno moci normalno da se kupe GT kartice kod nas ali ovo je opet samo minimalna kolicina koja se provukla i odmah ce da se izvuce i nadam se da ovaj put necu da budem kompletni jadnik pa da opet ne uspem da maknem jednu i za mene.

Konkretno Srdjan iz PIN mi je rekao da treba danas da stigne i sutra da je bude u prodaji a isto to mi je rekla i Aleksandra iz Etrona. Takodje u Nova Computers treba da stigne XFX XXX. Rezervisao sam svuda po jednu pa ce valjda ove nedelje da bude ok...

EDIT: E da... ovo nema veze direktno sa MSI uvoznikom. Ovo uvozi PIN sam preko svojih nekih dobavljaca iz inostranstva i roba je negde u tranzitu trenutno. Dal je carina ili tako nesto, neznam, ali ovo nema direktne veze sa onim sto su rekli u MSI...

Poslednja izmena:
U ponedeljak treba da se pojavi i MSI 8800GT u Srbiji...
Pa ko voli, nek izvoli...

Nazad
Vrh Dno