BuNnY_nIsH
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.10.2005
- Poena
- 320
...naime, imao sam 7300 GT 256 mb i masinu iz potpisa, recimo da je fifa 07 na rezoluciji 1280x1024 na maximum detalja seckala, vec na 1024x768 je bilo bolje. COH je davao ocenu na testu oko 33 fps prosek na default podesavanjima....e onda ja kupih asus 8800gts 320mb (pljunuh 300e), i sta se desava....NISTA, apsolutno nikakvih promena nema, fifa mi secka kada je podesim na 1280x1024 bas kao i sa starom karticom. Instalirao sam fifu i u visti, za nijansu bolje radi. COH na jacim podesavanjima u visti secka a fps je 3 ili 4, kada se namesti na default, radi ok, ali opet to nije nista extra a ja koliko citah ova kartica moze mnogo bolje...Konsultovao sam jednog prijatelja koji mi je rekao da nesto od sledecih stvari moze biti problem:
- Procesor i ploca su usko grlo (pentium 4 2.8 neki najstariji i ploca 945pl neo), pa ne moze da se isprati kartica. To pomalo ima smisla obzirom da mi se u visti popravila ocena za gaming ili tako nesto sa 4,4 na 5,9 a procesor mi je ostao na 3,8 kao i pre, i to mi je ujedno najslabija ocena za nesto.
-Vista mi je 32 bitna, a kao kartica je predvidjena za 64 bita (mada to nema veze sa xp-om)...
Stvarno nisam pametan, ali nikakvo poboljsanje se nije desilo pa vi vidite kako je meni...
- Procesor i ploca su usko grlo (pentium 4 2.8 neki najstariji i ploca 945pl neo), pa ne moze da se isprati kartica. To pomalo ima smisla obzirom da mi se u visti popravila ocena za gaming ili tako nesto sa 4,4 na 5,9 a procesor mi je ostao na 3,8 kao i pre, i to mi je ujedno najslabija ocena za nesto.
-Vista mi je 32 bitna, a kao kartica je predvidjena za 64 bita (mada to nema veze sa xp-om)...
Stvarno nisam pametan, ali nikakvo poboljsanje se nije desilo pa vi vidite kako je meni...
Poslednja izmena: