Šta je novo?

8800 gts a opet nista????

ako uspes dobro da prodas 7900GTO uzmi zasto da ne, karta je dosta brza..

pozdrav svima još se dvoumim dali da uzmem 8800gts ,inače mašina iz potpisa evo sledećih rezultata:3DMark 06 : 7704,3DMark 05 : 11784. Pitanje je dali da je uzmem i sačekam cena malo padne ili ne,max rezolucija za moj montitor je 1440x900 tako da verzija od 640mb mi definitivno ne treba...

Pa zavisi covece koliko se igras na racunaru i koje igre igras i na kojim rezolucijama/podesavanjima.
Ako si iole zadovoljan kako ti rade sadasnje igre i ako cekas Crysis, onda bi lepo mogao da preskocis seriju 8xxx i da kupis nesto od 9xxx, mada opet tada ce tvoja 7900GTO vredeti dosta manje...
Ako mozes dobro da uvaljas svoju graficku onda menjaj... mada ceka te opet promena sledeceg leta (tada valjda izlazi 9xxx, pretpostavka), taj upgrade nam je najavio Crysis ;).

Poslednja izmena:
u svakom slučaju sam napravio kompezaciju da nisam na gubitku uzeo lepo asus en8800gts a za ostalo ne morate da znate :-devil-:,a što se tiče igara igram ih ako su dobre max rezolucija 1440x900 na max detali,verujem da ce tek sad leteti igre. Ima dobrih igara kao što su biošok,obscure 2,medal of honor airborne itd...

Nazad
Vrh Dno