StormScion
Slavan
- Učlanjen(a)
- 08.03.2005
- Poena
- 380
morali su da spuste cene jer je nvidija agresivno postavila 760 i 650ti boost koji bas deru sto se tice prodaje
morali su da spuste cene jer je nvidija agresivno postavila 760 i 650ti boost koji bas deru sto se tice prodaje
... Na strani 7990 su mozda samo broj frejmova po sekundi (mada po testu sto je neko nedavno okacio i tu su iste), sve ostalo je na strani GTX 690...
Negde sam procitao da je taj bundle od 6 igara istekao i da se sada karte prodaju bez njega.
A cudno jeste da spuste cenu za 300$, zato sam i rekao na sta mi to lici - da je cilj da rasprodaju preostale karte jer nece vise da proizvode 7990.
Rulanje je to sto nVidia ima 2 GPU-a koja su brza od najbrzeg AMD-ovog, treba proveriti da li se tako nesto ikad desilo.
Now this looks a little poor and acatually we started off with the worst title, but please notice that frametime scaling manages to remain roughly below 15 to 20ms, there are NO VISIBLE STUTTERS. An absolutely smooth experience. With this chart, lower = better. Huge spikes above 40-50ms can be considered a problem or indicate a low framerate (look at the table at the top of this screen).
@uruk suvisno je objasnjavati nemaju argumenata lako je napisati nevalja amd-e, ne valjaju im kartice bla bla, nema dokaza samo mlate kao i obicno u nedostatku dokaza.
I pored onog fix drivera I dalje je prusutan microsttutering I ima I dalje dosta prituzbi, neki cak I nemaju poboljsanja vec se javljaju sad neki drugi bugovi.
Ovo sto je G@W pomenuo tice se neujednacenog fps-a a ne sttuteringa mada tim gore jer su prisutna oba fenomena!
NO VISIBLE STUTTERS
Huge spikes above 40-50ms can be considered a problem or indicate a low framerate
Jel si to mene upravo spario sa Zverom?
Mogao bi malo da oladiš sa tim stavom jer smo na forumu da se družimo a ne svađamo. Ako dolaziš na forum da bi se zavadio sa nekim i raspirivao navijačke strasti, onda mislim da bi trebalo da potražiš drugo mesto za to. Na primer, fudbalski stadion.
Neko je govorio da ne idu igre, besplatni 8 kodova dolazi uz sapphire karticu, sta reci mozda bi zimi mogla i u rudnik
Edit: techreport:
Our benchmarks show that, when aided by AMD's frame-pacing driver, the Radeon HD 7990 is as fast or faster than Nvidia's GeForce GTX 690 and GTX Titan—and neither of those Nvidia offerings are listed for much less than $999.99 right now.
eight free games, including BioShock Infinite, Crysis 3, Deus Ex Human Revolution, Far Cry 3, Far Cry 3 Blood Dragon, Hitman Absolution, Sleeping Dogs, and Tomb Raider.
Sve hitovi pod AMD GAMING EVOLVED
Mogu misliti,posteni trgovci su opet na visini zadatka.:dDobre igre i stvarno nikad bolja ponuda.
Ima ovde nekih koji su prodavali amd karte i kupovali nove pa opet nisu dobili igre![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari