- Učlanjen(a)
- 12.07.2000
- Poena
- 800
pa da ATi-evog GPU-a za XBOX360 koji se zove Xenos, a koji se drasticno razlikuje od R520, a o kome mozes citati na onom linku koji sam gore bacio! 😉Paradigma je napisao(la):Koliko vidim Nedjo rece ATi-jevog GPU-a za XBOX360, a to nije R520, sta vise, verujem da ce se znacajno razlikovati.
Sto se tice 7800GTX-a, evo malo sam bacio pogled i na ostalu dokumentaciju, a razgovarao sam i sa nekim developerima, i sushtina je da G70 zaista napravljen po njihovom ukusu i kao takav ce biti extra popuilaran medju tim "korisnicima". A za igrace i onako ima dovoljno snage da vrti sve aktuelno.
Postoji tu jos par intereantnih momenata, ali ono sto stoji izmedju redova jeste da se 'vidija i M$ sve vise udaljavaju i nVidia daje snaznu podrsku OGL-u 2.0... zbog dila sa Sonyem, 'vidija se nagazovala na projektu potpune reinkarnacije OGL-a i stoga maximalno "spustaju" WGF 2.0 koji ce zahtevati Unificiranu shader arhitekturu na kojoj je zasnovan Xenos! 'vidija je apsolutni protivnig tog koncepta i otuda one cifre koje navode u PDF-u koji mi je dostupan, a prema kojima je G70 "Stiven Hoking" u matematici naspram Xenosa!