Kompanija Telekom Srbija zvanično je počela da pruža usluge mobilne telefonije putem 4G tehnologije. Već na samom početku Telekom Srbija je nastojao da obezbedi što bolju pokrivenost, tako da su za sada 4G signalom pokriveni delovi Beograda, Novog Sada, Niša, Kragujevca, Aranđelovca, Šapca, Novog Pazara, Pančeva i Kopaonika.
Do kraja godine će se značajno proširiti dostupnost 4G signala kako u navedenim, tako i u drugim većim gradovima širom Srbije.
Koje kategorije su pustili Vip i Telenor? Cat 4?
Ja jos uvek imam onaj stari xl paket od 1.5gb. To jest produzio sam ugovor dan pre menjanja ponude mts-a![]()
Ja cu oko 17h biti u mts-u u centru pa cu ovde da napisem da li menjaju kartice.
Max hsdpa+ je 25Mb i to ako si kod bazne stanice. Ne znamo jos da li je na 4G 50Mbit maximum.
Ja bio na Bulevaru malo pore al nemaju ... Obavezno javi dal ima u centru jer cu veceras da im banemJa jos uvek imam onaj stari xl paket od 1.5gb. To jest produzio sam ugovor dan pre menjanja ponude mts-a![]()
Ja cu oko 17h biti u mts-u u centru pa cu ovde da napisem da li menjaju kartice.
Max je 42 mega,pise na mts-ovom sajtu za max brzinu veze na njihovoj mrezi.Praksa je naravno slabije od toga.Max hsdpa+ je 25Mb i to ako si kod bazne stanice. Ne znamo jos da li je na 4G 50Mbit maximum.
Da,lol. Danasnji xl ima manje gb od tog L-aHaha ne bih da ti kvarim filing ali to je tada bio L paket![]()
Imas l a ne Xl,i ja sam se zeznuo kao i ti.Pitaj za nas mix starosedeoce da li ima 4g posto imamo 1.5 giga.Pitaj jer ide 50%popusta na net pakete,ima onda 20gb za male pare.Ja jos uvek imam onaj stari xl paket od 1.5gb. To jest produzio sam ugovor dan pre menjanja ponude mts-a![]()
Malo pre sam zamenio u MTS-u usim karticu... Samo da vam prenesem da korisnici koji nisu na MIX XXL i SUPER tarifi nece moci da koriste 4G. Tako da svi koji su na nizim tarifama nece moci da koriste njihovu 4G uslugu i dzaba ce menjati svoje kartice posto im "kao sistem je tako podesen" APN i ostali parametri su ostali isti!!! Veoma bezobrazno i halavo sa MTS strane. Posto ujedno koristim i staru tarifu 50GB koja spada u rang njihovog MIX XXL-a, ne nemoze da se poveze na LTE zbog konfiguracije na njihovom sistemu.
Od opreme imam Samsung S5 sa novim njihovim Firmware-om kao i Alcatel ONETOUCH LINK Y850 mifi za internet.
Eto toliko od MTS-a i njihove 4G usluge. Posle ovoga samo cekam da mi istekne ugovor i dovidjenja.
Zao mi je sto prenosim prvi ovu veoma losu vest za MTS korisnike..
Ne znam. Zna li neko? Zvanično nisam video.
U HR i CG je do 150Mbps. Ako tri godine kasnimo, bar da imamo isto.
Ovo što radi mts je čist bezobrazluk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari