Šta je novo?

4G u Srbiji: diskusija

Šta je sa starim mix net paketima, stari mix net l je po ceni sličan mix xl?

Mozda teraju ljude na te losije i skuplje tarife.(tzv nove) E ako su misli da cu zbog 4g precu na losiji paket grdno su se zeznuli ;)

Pilicarska fora

Poslednja izmena:
Ovaj potez mt:s gledam isključivo kao zaštitu korisnika sa manjim tarifama, uvećanje računa zbog prenosa podataka.
Nekima izgleda kao da život zavisi od 4G, a ni 3G nismo bili u stanju da iskoristimo.

Ljudi sta se tripujete,mozda je to MTS-u upravo fora u test fazi mreze isto kao sto je telenoru slabija pokrivenost? Polako bre sta ste odma posizeli,sad bas nesto mislim da ce jedino VIP zeznuti stvar jer je kod njih za sad sve "idealno"...,ko se zadnji smeje,najsladje se smeje.

^^ Mixnet paketi ne mogu da uvecaju racune kada se istrose mb iz paketa..

Poslednja izmena:
Ja sam napisao protestni mejl mtsu zbog diskriminacije korisnika koji imaju stare ili niže tarife. Treba i drugi da im pišu na tviteru ili na mejl pa se možda opamete. Stvarno ne kapiram zbog čega su ovo uradili.

Da ne bi bili zasuti pitanjima "kako mi ne radi net vise kad sam proslih meseci isto koristio":)

A zasto im ne bi radio net?

Ja sam napisao protestni mejl mtsu zbog diskriminacije korisnika koji imaju stare ili niže tarife. Treba i drugi da im pišu na tviteru ili na mejl pa se možda opamete. Stvarno ne kapiram zbog čega su ovo uradili.

Teraju te da pređeš na skuplji paket kako bi mogao da kažeš da furaš LTE. Stvaraju famu, utisak da je to nešto "must have", i onda gledaju da te oderu.
Mislim da nisu vezani ugovorom za licencu po kojoj ceni će nuditi uslugu i u kojim paketima. Oni su se pokrili. Pružaju uslugu, samo u najvećim paketima. Pravno gledano, ne možeš im ništa. Jedno pljuvačina po netu koja im svakako sleduje posle ovoga, pogotovo što su druga dva operatera otvorile mrežu za sve pakete, uslov je samo 4G uređaj.
Po istom principu bi trebali i pri pejd korisnici da se žale.

Poslednja izmena:
Aj alfi ne zahebavaj sirotinju raju...

Težak nonsense koji definitivno nije u skladu sa pravilima koja im licenca nalaže.

Pisalo je do skoro da moze da se uzme sa box paketima, sad je i to ispravljeno, odnosno isutiran je box iz ponude :d.
Nego izgleda da nesto cackaju cim nemam internet na telefonu, a mislio sam da je zbog novog sw-a za tel.

4G u Srbiji

Ja uzeo na trgu nikole pasica. Mts

Pa nije na njima da na takav "brinu" kako će i kada će ljudi da iskoriste sadržaj koji plaćaju.
Nekako mislim da će sigurno vremenom da puštaju i svim drugim korisnicima. Ne verujem samo za pre-paid.

Ne sećam se kako je bilo kada je krenuo 3G, mada sumnjam da je bilo mnogo drugačije.

Diskriminacija od strane mts-a, prema korisnicima koji imaju manje pakete !

Jel se vracaju stare sim kartice ili samo daju nove? Pitam da znam da li da svratim sa posla ili ipak moram da se cimam kuci pa onda u poslovnicu

kada sam u telenoru menjao, nisu trazili staru, samo su dali novu.

Poslednja izmena:
Kako ? Ako ima iste navike kao sa 3g istrosice istu kolicinu mb.. ?

Ja Uzeh 4g karticu u poslovnici u Požeškoj.
f360467912d42bb7b0a7f2aca24ca264.jpg

^^ Pa da, ne vidim zašto bi brže istrošio megabajte ako istim načinom koristi telefon.

Realno za Blic,B92,viber,skype i snjuranje po netu dok sam negde u gradu 3G je sasvim dovoljan.Očekivao sam neki IPTV u rangu D3GO ali nestretnici pustiše 13 veličansvenih kanala:smash:
4g će me zanimati samo kad ga puste tu gde živim da ga imam kao rezervu,sve dotle nije mi zanimljiv niti mi se prelazi na skuplje a slabije pakete kao što su zamislili.Od mene ni dinar skuplje neće videti.

Poslednja izmena:
Manite se toga da ima "iste navike", probajte u praksi, videcete :)
Imao sam i ja iste navike u Koreji potpuno, ali sam trosio 5x vise saobracaja.
Kako ? Ako ima iste navike kao sa 3g istrosice istu kolicinu mb.. ?

Ne daju starim mix net paketima iako su počev od l ekvivalentni sa cenama ovim novim tarifama kojima daju. Čekaju da nam istekne ugovorna obaveza pa da uzmemo velike pakete.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno