Pa pricamo o losoj lokaciji za VIP, end of story. To nema veze sa konfiguracijom. Eno, cesto pominjeno Knez Miletinu za Telenor - OK signal, ali garantovan prekid razgovora kada se prolazi kroz vrata, nesto im smeta.O cemu da pricamo kad im je 2G ovakav na mojoj lokaciji.
Evo iskljucena Tnor kartica sefim na istom mestu gde Tnor tuce konstantno lte ovi jadničci tuku napredni Edge.
Pokusao sa da otvorim ovu temu putem Vip mreze, jok ni da cuje 2 minuta, a telenor otvara u sekundi.
A pritom tel podesen na lte only. A lte-a ni od korova.
Zasto spusta na nize tehnologije ako mu zadam samo lte, zasto jednostavno ne budem dostupan ako zelim samo lte?
Pa pricamo o losoj lokaciji za VIP, end of story. To nema veze sa konfiguracijom. Eno, cesto pominjeno Knez Miletinu za Telenor - OK signal, ali garantovan prekid razgovora kada se prolazi kroz vrata, nesto im smeta.
(i druga dva obaraju signal dosta na tim mestima, ali ipak rade)
I dosli smo do toga da priznas (znas sta vec) ili ti je pokvaren telefon, iz tvojih reci. Posto ovo sto si rekao ne moze da prodje u normalnom svetu.
Kako je moguće to?Da ne bude zabune, kad stavim lte only samo mi je Telenorova kartica non stop na lte tj. 4G, a Vipova kartica koja mi je za voice "seta" sa E, 3G, H i LTE, ona nije stalno u lte rezimu.
To je i razlog zasto su uopste i poceli da budu dobri dual SIM telefoni u prodaji - Koreja nema 2G GSM, a i dosta trzista ih gasi, i onda je efektivno beskoristan za jaca trzistaPišu da može i Xiaomi mi5. A biće ih još, jer se polako gasi 2G u pojedinim zemljama.
Uh videces koliko znaci, ja sam zato i uzeo OP3 a hteo sam Xiaomi Mi5 da uzmem ali bas zbog nedostatka 800 sad odustao i nisam pogresio.Niti me tangira lte800 za sada![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari