hey, hey... opusti se malo... ok?? Cinicno i neobjektivno??? Majstore... pogledaj malo bolje... ja tu kartu imam (sad je na reklamaciji)..... ti?? Jesi li je ti imao??? Ne pitam dal si je ikad video i probao (mozda ni to nisi), vec da si je
imao...??? Nemoj ti sad ovde ono, ovo kad nisi u toj prici... ja ne bih pricao o stvarima ko je neznam. (a ne bi trebalo ni ti). A ovo sto si rekao da trebamo da zahvalimo ATIju sto obara cene.... hehehehe...

... nasmejao si me do bola... jeste to sve lepo i meni u interesu ali.. dzabe kad izbace losu kartu poput 3870x2 pa obaraju cene... meni treba manje skupa ali ipak dobra... to 3870x2 nije.
Ja ne "pljujem" ATI-ja (uhhh sto mrzim tu rec

), vec kritikujem odredjen model koji zaista lose radi... meni ne treba karta za koju moram da se raspitam na kojim igrama skaliraju oba gpu-a i za koje igre ima dobro odradjen driver... pa to je ludost...
Ako karta od 350e ne moze da istera PES08... reci mi molim te objektivni covece sta da kazem o toj karti???

Vidis da nisi u pravu... imao sam pre 3870x2 i obicnu 3870 i ona je odlicna karta (za taj novac)... ali ja ne govorim o tom modelu...
Poenta mog posta (sad cu biti eksplicitan) jeste.... Svi koji zele da pazare 4xxx seriju, neka sacekaju min mesec dana od pojave na trzistu i pogledaju reviews na svojim forumima (ne na toma's hardware i sl... svi znamo zasto)... tek onda da se odluce za kupovinu a moja preporuka je i da sacekaju novu seriju Nv pa da uporede cena/performanse... ja sam jedan od onih koji su prvi imali 3870x2 (govorim o zvanicnom pocetku prodaje) i na netu sam video samo kako "satire" 3dmark... ali ne i kako radi smesni PES08... a svi znamo da se 3dmark ne igra...
:wave:
Edit:
Da me ne shvatite pogresno... nisam rekao da 3870x2 je karta kao ona od 100e, vec da u nekim igrama radi kao karta od 100e (PES08).. znam ja i zasto je to tako (losa podrska u driverima) ali jednu kartu ne cini samo hw vec i software.... kao sto rekoh dzabe tebi ferrari enzo ako je u njemu los vozac... pa mene (kao vlasnika) ne zanima kakav je auto, vec kakvi su rezultati. Kad bi ti iskesirao svojih zaradjenih 350e za takvu kartu... pitao bih te dal bi "pljuvao" atija.... razmslisli lepo pa reci dalje svoje misljenje, meni ne pada napamet da nekog menjam (ili necije misljenje) vec samo da pomognem da neko ne baci svoj novac tek tako....
:wave: