Ultimo je napisao(la):...
Sta je bilo sa ovim?
dao sam kokosu pumpu da klokuje graficku i josh ovi dana nam je bio wifi besplatan pa smo skidali sve i svasta sa neta type;
Sta je bilo sa ovim?
OkJFK je napisao(la):...
dao sam kokosu pumpu da klokuje graficku i josh ovi dana nam je bio wifi besplatan pa smo skidali sve i svasta sa neta type;
Ok
Ali voleo bih da vidim neki tako lep rezultat. cheers
Pozdrav
Geek_master je napisao(la):...
Ne moze alkohol, popice pola dok sipaju, pa ce se ubiti kao oni iz nisha sto su pili methanol![]()
JFK je napisao(la):...
potrazicu danas alkohol pa cemo nocas pokushati :boom: , sad de muchim sa modovanjem grafichke ctp;
pozdrav!
Stojcha je napisao(la):...
E ako je rezultat = radi, tj. upotrebljivo a josh ste zivi obavezno da javite i objavite :!:![]()
DADE je napisao(la):...
Ma JFK deli pusta obecanjaumesto da modujemo on otisao u provod :x
Al za ovaj alkohol ako je stvarno tako dobro zasto to nisam vidjao na stranim forumima? Il su nasi ljudi pametniji pa se prije setili il tu nesto ne stima :mrgreen: Mozda zato sto je kod njih zabranjeno kupovati alkohol maladjim osobama, a samo se mladji bave klokovanjem? A posto je kod nas sve poremeceno pa se stariji ljudi i alkosi latili klokovanja :beat:
Pozdrav :wave;
Stojcha je napisao(la):...
U SAD konkretno da bi kupio chist alkohol treba m*** da ti oteknu od dozvola i papirologije (ali ipak nije nemoguce).
A opet, tamo ljudima nije problem da pazare Nitro koji vec postoji i provereno radi![]()
JFK je napisao(la):...
ej ljudi shta je nitro![]()
![]()
i gde da ga kupim
![]()
![]()
![]()
Misko je napisao(la):...
Tecni azot (tecan je na -40), evo ti slicice da vidis kako to radi.
Vidite kako se uzbudio.DADE je napisao(la):...
Slabo se razumem u hemiju pa me interesuju neki detalji uvezi ovih stvari sto se pominju....
Azot bas i nije lako cuvati i kazu da je explozivan... Gde ga mogu nabaviti? Kako se cuva? Jeli opasan? A sta je taj nitrogen???
Dal ima neka od ovih tecnosti da ne isparava???
Slabo se razumem u hemiju pa me interesuju neki detalji uvezi ovih stvari sto se pominju....
Azot bas i nije lako cuvati i kazu da je explozivan... Gde ga mogu nabaviti? Kako se cuva? Jeli opasan? A sta je taj nitrogen???
Misko je napisao(la):...
Azot ili nitro to je jedno te isto (valjda :d)
zmajns je napisao(la):Mogu ja da ti nabavim nitro iz madjarske, ali onaj sto se ubrizgava u motor da kola bolje idu... Samo ne znam kako ces to da apliciras u tu tvoju skalameriju. Najmanja greska i explodirace... Probaj sa apotekarskim alkoholom. Jest zapaljiv pod pritiskom, ali sa nekim 60% mozes da ides do -50C, sto bi trebalo da ti je dosta, a da ne stradas. A nije ni gust. I naravno, mesas sa destilovanom vodom... Mozes da trazis i od apotekara da ti napravi 60% alkohol... Ima ja neke DDR 500 memorije ako hoces da probas
...
Hmmmmm Kako god da okrenem komplikovano... Problem je sto ce alkohol da mi izlapi jer mi je otvoren sistem... Probacu jos sa ovim kompresorima i freonom 22 pa ako ne uspemo nesto da skrpimo moracu na alkohol![]()
A taj explozivni necu ni da probam... E a sta je sa LN2 sta je kod njega problem... Gde moze da se nadje? I posto je?
Moze u Pancevu ( azotara), u tecnoj fazi na atmosferskom pritisku je naDADE je napisao(la):...
Hmmmmm Kako god da okrenem komplikovano... Problem je sto ce alkohol da mi izlapi jer mi je otvoren sistem... Probacu jos sa ovim kompresorima i freonom 22 pa ako ne uspemo nesto da skrpimo moracu na alkohol![]()
A taj explozivni necu ni da probam... E a sta je sa LN2 sta je kod njega problem... Gde moze da se nadje? I posto je?
GoranM je napisao(la):...
Moze u Pancevu ( azotara), u tecnoj fazi na atmosferskom pritisku je na
-196 C, racunaj da ti treba i specijalni sud za prenos istog koji ti oni verovatno mogu iznajmiti ( izolovan, sa sigurnosnim ventilom, manometrima)... sve u svemu skup i opasan sport zbog toga sto isti zagrevanjem na sobnu temperaturu expandira oko 460x !!! Isto tako padne li ti na ruku zaboravi na istu :mrgreen: Najbolje je da pogledas video materijal na www.tomshardware.com ( overclock onog p4 na 5255MHz ) pa ce ti biti malo jasnije sa cime bi da se igras.
:wave;
E mislim da neces ustvari necemoDADE je napisao(la):...
U tom slucaju cu preskociti azot :eye: za sad![]()
Kokos je napisao(la):...
E mislim da neces ustvari necemo![]()
E... ne bi se kladio da necemo, s obzirom da te bar tolko poznajem da sumnjam da ces odoliti iskusenju :beat:
Al to cemo kod tebe raditi, pa ako bas i explodira da ne strada nasa kuca :mrgreen:
Ma nece niko da leti u vazduh, samo treba paziti da ne "zatvoris" LN2 u neki sud i dozvolis mu da se zagreva, tada dolazi do explozije. imao sam negde snimak nekog italiana koji je sipao 1 dl u plasticnu flasu od CocaCola-e, zatvorio je, bacio na put i sacekao jedno 30 sekundi :mrgreen:Aca je napisao(la):...
Kod Kokosa, nego sta, nisi valjda lud kod tebe. Ja cu da vas posmatram iz druge sobe kroz odskrinuta vrata, na bezbednom rastojanju i da vas slikam kako letite u vazduh. :d:d:d
GoranM je napisao(la):...
Ma nece niko da leti u vazduh, samo treba paziti da ne "zatvoris" LN2 u neki sud i dozvolis mu da se zagreva, tada dolazi do explozije. imao sam negde snimak nekog italiana koji je sipao 1 dl u plasticnu flasu od CocaCola-e, zatvorio je, bacio na put i sacekao jedno 30 sekundi :mrgreen:
Bilo je surovo Oflasa je nestala :boom:
:wave; I samo polako
Nije mi jasno... Gde da ga cuvam kad ga ne koristim? Treba nesto specijalno ili??? Dal isparava??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari