- Učlanjen(a)
- 16.06.2003
- Poena
- 440
DADE je napisao(la):Evo i slika kako izgleda "konfiguracija" za testiranje tj. overklokovanje :mrgreen:
Pozdrav :wave;
da, samo se na slici ne vidi WB. jer si ga sam pravio?
DADE je napisao(la):Evo i slika kako izgleda "konfiguracija" za testiranje tj. overklokovanje :mrgreen:
Budi strpljiv :mig:[kick] je napisao(la):pa ima samo jos Kingston - HyperX 256MB DDR PC466 i druge nema sad bi trebao da bude i uvoz ali kad ce to se jos nezna.
[kick] je napisao(la):Kingston - HyperX 256MB DDR PC370 CL2
a ova?
genijalcin@23 je napisao(la):...
da, samo se na slici ne vidi WB. jer si ga sam pravio?
Probaj da nadjes neku polovnu jer su ove nove mnogo losije (nebo i zemlja)[kick] je napisao(la):Pa neznam koja je cena za PC370 imam jednu u servisu ali treba mi jos jedna ali mislim da je malo zastarela jer je imam vec nekoliko meseci. WB cu sutra da pravim i videcemo sta ce od svega toga da ispadne).
Poz
[kick] je napisao(la):Pa neznam koja je cena za PC370 imam jednu u servisu ali treba mi jos jedna ali mislim da je malo zastarela jer je imam vec nekoliko meseci. WB cu sutra da pravim i videcemo sta ce od svega toga da ispadne).
Poz
DADE je napisao(la):Hladna voda cini cuda :boom: Stavio sam vodu u frizider malo da se ohladi na 10stepeni. Sad sam je stavio u "specijalnu" kofu :mrgreen:
i sad mi 3dmark i ostalo radi bez problema na 2785MHz :happy:
Evo i novi rezultati...
Za pocetak 3DMark2001 21531poen...
To bre ne vredi da uzima cak i da ima P4...Vojkan je napisao(la):Za nju lepo piše, i to nemoj da uzimaš, osim ako nemaš P4...
[kick] je napisao(la):Kingston ValueRAM KHX3000/256
ValueRAM HyperX DDR 256MB CL2
Kingston ValueRAM HyperX DDR RAM 32MX64 370MHz CL2 #KHX3000256
Sta mislite za ovu memoriju?
DADE nesto si stao sa OC?
Pa, odsrafi to na 240 MHz, pa da vidis kako ce masina da ti se ubrza! :beat:[kick] je napisao(la):Sad trenutno imam pc370 jednu i masina mi radi sporo![]()
A od Dual Channel-a velika vajda...[kick] je napisao(la):nisam naviko ja na ovo i nije mi ukljucen dual channel.
Ako ti je CPU otkljucan, memorija ti je najmanji problem... stavi mnozilac na 20, pa se igraj koliko CPU moze, memorija ti nece smetati[kick] je napisao(la):DADE na koliko bi mogo da nateram bartona 2500 sa ovom memorijom?
[kick] je napisao(la):Sad trenutno mi radi na 210MHz i 11x i CPU 1.650V .
Na 210MHz i 12x sa 1.650V nece da se probudi. Koju voltazu da stavim da bi je oterao preko 210MHz i preko 11x?
[kick] je napisao(la):OK.
Ti sa vodenim hladjenjem na koliko teras napon?
Komp. nece da se probudi kad mu stavim na 220MHz i memoriju na 6 3 3 CL2 i 1.675V.
[kick] je napisao(la):Najvise sto sam postigo ;P a da mi normalno radi win bez ikakvih problema.
Podignem ga i na 2650MHz sa 1.975V ali nece da mi podigne win a i nabije temp. u 55C .
Ultimo je napisao(la):DADE!Zasto meni na Epoxu nece da se iz biosa podigne napon iznad 1.85V ,a kada ga npr podignem na 1.875V iz onog programcica 8RDAvcore(ili kako se vec zove) i onda testiram ako slucajno zakuca moram da skidam dzamper.
Znam da u biosu postoji voltaza preko 1.85V ali nece da podigne sistem na vise od toga,a ploca je Epox 8RDA+ Rev 2.1,Dzamper vadim zato sto nece da ucita ni bios,neverujem da gresim nigde,a kuler je Zalman 6000AlCu.DADE je napisao(la):...
Kako nece??? Ima opcija iznad 1.85v u tvom biosu? Koja epox-ova ploca?
Zasto moras da vadis dzamper??? Nesto ti tu grdno gresis....
Koji ono bese kuler imas?
Radio ne pomaze... :cuss:Vojkan je napisao(la):Ne moraš da vadiš džamper ni u kom slučaju, držiš insert, pritisneš reset i eto ti živ komp![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari