Moze li mi neko reci ko je uvoznik Pionira za Srbiju? Imam P. rezac kupljen u EL, jos uvek pod garancijom pa da znam koga da hvatam za gusu ako se pokvari.
Ne prizivaj djavola...Moze li mi neko reci ko je uvoznik Pionira za Srbiju? Imam P. rezac kupljen u EL, jos uvek pod garancijom pa da znam koga da hvatam za gusu ako se pokvari.
RHS. Uzeo sam pomenuti hard malo ranije i dobio RHS-ov garantni list.
Ne prizivaj djavola...![]()
desavalo se povremeno da usred nesinhronizovanja software-a sa fiskalnom kasom kasa izbaci fiskalni koji glasi na drugi artikal...u bazi je sve bio ok, ali je kasa brljavila, ***...
***...na Bulevaru se to neretko desavalo....svaki racun je naravno po baznom stanju bio ok, tj otkucan za proizvod koji je prodat, ali ***....
A koji je to model fiskalne kase?
Oprosti, ali ovo zvuci zaista MALO VEROVATNO (nisam raspolozen za jace reci)
otkud se secam.... za mesec ipo dana covek zaboravi i kad je trebao da primi platu, a ne jos i koji model fiskalne kase je koriscen...
kao neko ko je tamo samo radio u MP-u, zar stvarno mislis da imam ikakvog interesa iznositi netacne infoe...
kao neko ko je tamo samo radio u MP-u, zar stvarno mislis da imam ikakvog interesa iznositi netacne infoe...
ponovicu jos jednom.... :whip:
nemam nameru da se uzalud i bespotrebno prepirem sa bilo kime....
tako je bilo....a sad sta, kako, zasto nije ispravljeno i regulisano...pitas nazalost pogresnu osobu
Pa ne prepiremo se uopste, samo mi je zanimljiva ta "greska" u sinhronizaciji....NEMOGUCE!
Naravno da je moguće, dešavalo mi se dosta puta i ovde u radnji u NS, kao i u prethodnoj firmi u kojoj sam radio, a koja je takođe koristila Partner softver. Jednostavno, ukoliko učitaš neku robu u kasu i ne uradiš PLU šifarnika odmah, u 90% slučajeva izbaci pogrešan artikal na računu. Naravno, sa stanja se uredno skine onaj koji kucaš, po normalnoj ceni i sve bude ok, ali na samom računu piše nešto drugo. Kao logično rešenje se nameće ažuriranje šifarnika svako jutro po učitavanju kalkulacija, ali to je jednostavno nemoguće jer traje predugo, pa se radi po zatvaranju radnje uveče...
Sjajan nacin za izgovor u malverzacijama nema sta.
da da, ali cudno da izbaci isti artikal greskom nekoliko puta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari