Šta je novo?

Оштећени купци Еуролинка

Moze li neko da mi pomogne??? Odneo sam svoj monitor na reklamaciju u eurolink 6.5.08. Od tada pokushavam da ga pronadjem, bio sam u svim eurolinkovim prostorijama i ni jedna nije otvorena. Chuo sam se sa servisom erc commerca, oni mi kazu kako monitor nikad nije ni bio kod njih. Imam samo eurolinkovu garanciju, ali mi na uputstvima pishe erc commerc, tako da mi je serviser iz erca rekao da monitor jeste kupljen kod njih ali da on nije stigao kod njih. Bilo kakav predlog???
Monitor je samsung 203b

Poslednja izmena:
Moze li neko da mi pomogne??? Odneo sam svoj monitor na reklamaciju u eurolink 6.5.08. Od tada pokushavam da ga pronadjem, bio sam u svim eurolinkovim prostorijama i ni jedna nije otvorena. Chuo sam se sa servisom erc commerca, oni mi kazu kako monitor nikad nije ni bio kod njih. Imam samo eurolinkovu garanciju, ali mi na uputstvima pishe erc commerc, tako da mi je serviser iz erca rekao da monitor jeste kupljen kod njih ali da on nije stigao kod njih. Bilo kakav predlog???

Probaj u KimTec-u. Eurolink je uzimao preko Kim-a Samsung monitore a Kim kupuje od Erc-a...

b) Ako EL nije tvoje zvučnike prosledio na servis CompLandu, onda postoji šansa da su i dalje negde u njihovim prostorijama, ali sad je to sudski predmet tj ne možeš ih uzeti jer su u stečajnoj masi.
.

Apsolutno netacno, ta roba koja je placena pa vracena na servis ne ulazi u stecajnu masu. Zamisli kupis auto, odvezes na servis a servis ode u stecaj i tebi kazu automobil vam je u stecajnoj masi :) :) :)

Evo, i sam sam u slicnoj, doduse, ne istoj situaciji.

Naime, imam Philips TFT koji bih odneo na neki mali servis.

Kod koga bih mogao da odnesem, kad Eurolink vec ne radi?

Odes kod uvoznika za Philips monitore. Verovatno ti pise na originalnoj ambalazi monitora ko je uvoznik.

Imao sam ja sličnih problema sa monitorom pre par godina, MP se ugasila, ja nisam imao garanciju uvoznika a ovi nisu hteli da mi izađu u susret, samo sam kontaktirao proizvođača, poslao im s/n, a ovi su naložili uvozniku da mi zameni monitor.

Izvinjavam se na off-u ali, ovo treba javno izneti. Koja firma je bila tako drska?

Kontaktirajte policiju i objasnite vase probleme.. Mozda mogu nesto da pomognu ili saznaju...
Ili cekajte 45 dana koliko roba moze da ostane na servisu pa zovite trzisnu inspekciju...
Stvarno losh problem za koji nemam nikakav bolji predlog... Verovatno je pogresan ali cisto da kazem i neko svoje razmisljanje sada...

Jel moze da se napravi spisak kupaca sa otetom robom?

Poslednja izmena:
Ne pise na ambalazi ko je uvoznik.
Ne pise ni na racunu, ni na garanciju, svuda pise samo Eurolink Team.
Zna li neko od koga su oni uzmiali Philips monitore?

Trebalo bi na kutiji da imas deklaraciju, malu nalepnicu na kojoj pise ITM tog modela, proizvodjac, uvoznik i zemlja porekla. Kod nas su kazne poprilicne kad nemas deklaraciju, tako da sve VP to lepe cim stigne roba na lager.

Takodje, dok je roba u VP magacinu, ne mora postojati deklaracija, obavezna je tek kad napusti magacin.

Au bre vidi ko je ziv :) gde si Nesho ragbi legendo :)

Btw jel neko uspeo da iscupa svoje komponente, konfe i sl.?

Hehe, kome je ostalo neshto u eurolinku, moze sa tim da se oprosti, sem ako nema nameru da se vuche po sudovima narednih dana, meseci, godina. Bio danas u trzishnoj inspekciji da podnesem prijavu, kazu mi tamo nama je stvarno zao...tralala...tralala...vlasnik ne moze da se pronadje i tako to, i na kraju mi kaze jedino da ga sudski jurim ali to mi se ne isplati...
Ako ima neko bilo kakve informacije o tome da li ce nam se stvari sa reklamacije ikada vratiti, neka mi javi na PM!!!

Pa zabole nas uvo za vlasnika, pitanje je gde se nalazi roba (sta god se s njom dogodilo da li je zaplenjena ili slicno). Mislim nije valjda lik seo u kola, strpao polovne monitore i graficke sa reklamacije (i moje novo chieftec-ovo napajanje (smrc, smrc)) u gepek i zapalio sa njima preko granice.

Evo, i sam sam u slicnoj, doduse, ne istoj situaciji.

Naime, imam Philips TFT koji bih odneo na neki mali servis.

Kod koga bih mogao da odnesem, kad Eurolink vec ne radi?

Na sreću znam dosta o Philipsu i kako dolazi u zemlju. Nebitan je uvoznik već imaš li garanciju i fiskalni račun. Servis je bio Tehnikom service, a posle kupovine Tehnikoma i Sinteha to je postao Kim-Tec. Ukoliko je sve kako treba tj. monitor došao legalnim putem nećeš imati nikakvih problema. Ponavljam - Garancija+Fiskalni račun su jedino što ti treba i da odeš u Luku beograd - Slobodna Zona Beograd L 12/4, Viline Vode bb.

Pa zabole nas uvo za vlasnika, pitanje je gde se nalazi roba (sta god se s njom dogodilo da li je zaplenjena ili slicno). Mislim nije valjda lik seo u kola, strpao polovne monitore i graficke sa reklamacije (i moje novo chieftec-ovo napajanje (smrc, smrc)) u gepek i zapalio sa njima preko granice.

Sto da ne, desavalo se i ranije... Seo je u svog novog Mercedes ML-a i bye bye
Generalno, posto se nalazimo u Srbiji, jedini nacin da dodjemo do svoje opreme je preko debele veze...

Mislim da je to vec neko pomenuo ranije, ali ajd' da ponovim ako nista drugo...

KimTec sada prodaje robu koju su zaplenili od Eurolinka. Prvi su se setili kada su pustili menicu, obrstili su im maloprodaju i pokupili svu robu koju su nasli. Sada je prodaju i ocigledno je da je veci deo te robe iz programa koji KimTec ne radi sto znaci da se tu nalazi roba i od drugih uvoznika sa kojima je Eurolink radio.

Mozda neko iz prve ruke moze da kaze da li se tu nalaze i reklamacije ili ne...

Mislim da je to vec neko pomenuo ranije, ali ajd' da ponovim ako nista drugo...

KimTec sada prodaje robu koju su zaplenili od Eurolinka. Prvi su se setili kada su pustili menicu, obrstili su im maloprodaju i pokupili svu robu koju su nasli. Sada je prodaju i ocigledno je da je veci deo te robe iz programa koji KimTec ne radi sto znaci da se tu nalazi roba i od drugih uvoznika sa kojima je Eurolink radio.

Kako mogu da prodaju tu robu, ako nemaju ulaz za nju ?

Ja sam kontaktirao KimTec da ih pitam da li se kod njih nalazi moja kartica sa reklamacije u Eurolinku i oni rekose da se ne nalazi kod njih, ako je to istina onda verovatno nisu ni dirali robu za reklamacije vec je sve ostalo u prostorijama Eurolinka.

Ljudi ovo je tema u kojoj treba da pomognemo ljudima koji su ostavili komponente kod Eurolinka i nisu dobili nazad a ne da pricamo o tome ko sta prodaje i ko vozi crnog Mercedesa...

Na sreću znam dosta o Philipsu i kako dolazi u zemlju. Nebitan je uvoznik već imaš li garanciju i fiskalni račun. Servis je bio Tehnikom service, a posle kupovine Tehnikoma i Sinteha to je postao Kim-Tec. Ukoliko je sve kako treba tj. monitor došao legalnim putem nećeš imati nikakvih problema. Ponavljam - Garancija+Fiskalni račun su jedino što ti treba i da odeš u Luku beograd - Slobodna Zona Beograd L 12/4, Viline Vode bb.

Imam i racun i garanciju, ali izgleda da sam se zeznuo sto sam odneo u Direct Link. Tamo su mi rekli da ce "oni to da posalju sa naznakom 'hitno'", mada ne znam zasto bi im moj monitor bio hitan. :)
Trebao sam da odnesem direktno u KimTec i ustedim nekoliko dana, sigurno. :smash:

Poslednja izmena:
Ljudi ovo je tema u kojoj treba da pomognemo ljudima koji su ostavili komponente kod Eurolinka i nisu dobili nazad a ne da pricamo o tome ko sta prodaje i ko vozi crnog Mercedesa...

Ja se potpuno slazem, znaci ako neko ima ikakve informacije neka ih postuje ovde, bilo bi nam od velike pomoci da mozda dobijemo svoje komponente nazad.:)

Ne bih da budem patetican, ali bojim se da ste se sa svojim komponentama pozdravili :(

Ma i ja sam se oprostio od graficke davno, ali ko zna.....

Poslednja izmena:
Nada umire poslednja :)

Nazad
Vrh Dno