aljosa79
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 26.09.2017
- Poena
- 95
Moja oprema
- Mobilni telefon
- Mi 8 SE
- Pristup internetu
- Optički internet
Lego - mada po meni ne Technics sem ako baš ne voli mašine. Možda su bolji setovi o gradu, svemiru.. šta ga već interesuje. Ima mnogo više univerzalnih delova od kojih može da pravi nešto drugo. Technics je malo ograničen po tom pitanju, bar dok ne skupiš veću kolekciju, plus je po meni za malo starije.
Luk i strele - Sada mogu da se kupe prilično dobri setovi za 2000 - 3000 din. Ovde mislim na lulk sa pravim strelama, ne na sa vakum strelama. U Bgdu imaš na 2 3 mesta, plus sve šalju poštom. Ja sam takav luk kupio ćerki.
Jenga - odlična zabava plus će da nauči dosta o balansu
na KPu su oko 1000 din u radnji oko 3000+
Društvene igre - imaš nekoliko prodavnica po Beogradu. Prodavnica n M u TC Galerija ima moju preporuku jer se prodavci trude da objasne i pokažu. Dr. Eureka, Panic lab i Block Ness su igre koje mi imamo i mogu da ih preporučim. Pogotovo Dr. Eureka
Luk i strele - Sada mogu da se kupe prilično dobri setovi za 2000 - 3000 din. Ovde mislim na lulk sa pravim strelama, ne na sa vakum strelama. U Bgdu imaš na 2 3 mesta, plus sve šalju poštom. Ja sam takav luk kupio ćerki.
Jenga - odlična zabava plus će da nauči dosta o balansu
Društvene igre - imaš nekoliko prodavnica po Beogradu. Prodavnica n M u TC Galerija ima moju preporuku jer se prodavci trude da objasne i pokažu. Dr. Eureka, Panic lab i Block Ness su igre koje mi imamo i mogu da ih preporučim. Pogotovo Dr. Eureka