Šta je novo?

Šta pokloniti ...

:giggle:
Što se tiče crtaća, dajte im one sinhronizovane glasovima Simića, Tatića, Stojiljkovića, Bačića, Blam. Kod mene su i dalje gledani.:cool: Gasi taj Nickelodeon već jednom.;)
Dzaba druze.... sve vremenom izgubilo vrednost. Pokusalo se i sa Jelenkom,Vlakom u snegu (filmovi,serije) JOOOK!!! A sto se poklona tice,primecujete li vi da se danasnja deca ne umeju iskreno ni obradovati. Tacno mi nekad bude neprijatno kada im neko stariji recimo donese cokoladu,a oni je samo odloze i pobegnu,sve u sekundi

Iskreno, ova mala se toliko obradovala da mi je dala cmokić. Ali nije se toliko poklonu obradovala koliko ukrasnom papiru sa princezama kojim sam ga pedantno uvio. Mogao sam tako i ciglu da uvijem ali ima i ta varijanta da bih je posle dobio u glavu.
Nego, voze li iole današnji klinci klasične rolšue, rolere, romobile i skejtove ili čekaju elektro varijantu?

Da, rolere i skejt. I vodimo ih na klizanje, to takodje vole.

Današnji klinci voze sve što smo vozili i mi, plus nove stvari koje nisu postojale kad smo mi bili mali. Kako danas većina ljudi ne ume da jaše konja, tako ni deca ne rade neke stvari koje smo mi radili kad smo bili mali.
Što se tiče crtaća, nema šanse klincima da puštam klasike iz šezdesetih i sedamdesetih. Pink Panter, Tom i Džeri, Duško Dugouško... skoro da nema epizode da nekom ne padne klavir na glavu, puška otkine neki deo tela, nekog pregazi voz... Danas ima mnogo lepših crtanih filmova, uopšte ne žalim za starim.

Što se tiče crtaća, nema šanse klincima da puštam klasike iz šezdesetih i sedamdesetih. Pink Panter, Tom i Džeri, Duško Dugouško... skoro da nema epizode da nekom ne padne klavir na glavu, puška otkine neki deo tela, nekog pregazi voz... Danas ima mnogo lepših crtanih filmova, uopšte ne žalim za starim.

1hkrmj.jpg

Koji su to "mnogo ljepši" crtani danas? Ja lično na prste jedne ruke ih mogu nabrojati, a tek je komedija koliko su harizmatični ovi što rade sinhronizacije, Vlastimir Đuza Stojiljković se u grobu okreće ko ventilator.

Za bas malu decu (2+) Nick junior ima odlicne crtace (Padington, Blejz, Pepa Prase...) svi su vrlo edukativni i bez nasilja. Za ovu vecu decu jos ne znam, videcu :)

Koji su to "mnogo ljepši" crtani danas? Ja lično na prste jedne ruke ih mogu nabrojati, a tek je komedija koliko su harizmatični ovi što rade sinhronizacije, Vlastimir Đuza Stojiljković se u grobu okreće ko ventilator.
iz glave da nabrojim: Muk, Patrolne sape, Ruzin svet, Masa i Medved, Pepa Prase, Pogodi koliko te volim.. to je nesto sto moje dete gleda, hoce nekada da gleda tom i dzerija ali ne toliko cesto.

Probajte da se držite teme da ne bi otišla pod ključ.

Nazad
Vrh Dno