Šta je novo?

Šta kopate od CPU coina?

BSTY izasao na bittrex

Odlican je BSTY...prosli mi orderi...

Date/time Type Total BSTY Total BTC Price
2014-09-16 09:31:38 Sell 500.90704662 0.02003127 0.00003999
2014-09-16 09:31:31 Sell 520.96474119 0.02083338 0.00003999

tako ceka se bas dugo, a isplativost je slaba ako skoci mozda i bude racuna jedino ko je kopao solo na pocetku taj je dobro zaradio, na papiru je fx8350 tu negde blizu 0.001 dnevno u praksi malo teze

Poslednja izmena:
BSTY prodajete ili cuvate dok ne izadje na jos neku menjacnicu, ili cuvate do daljnjeg

ja ne prodajem. A i sta bi uzeo sad....

Ja uprego procesore na BSTY, ne moze covek da se povata. Predodno sam pustio solo 2 dana magi, otvorio 4-5 blokova samo.

Ma to nije ništa, na poolu ćeš puno više dobiti, al stavi obavezno 64bitni miner.

Nigde....

Ako hoćeš, možeš ovde.

Ja uprego procesore na BSTY, ne moze covek da se povata. Predodno sam pustio solo 2 dana magi, otvorio 4-5 blokova samo.

Ja lepo krenuo da soliram BSTY i nestade neta, dok se telekom smilovao ode diff u nebo... Koliko si dobijao magi po bloku?

ako se kopa iz novcanika solo config fajlovi bsty i magi da li su isti?

e to nisam znao, malo falilo da uzmem i dodam procesore da ih uposlim na bsty kao ide zima ali vidim da to nije bas tako

ima na ebay 7xxx za 59 dolara 18mb casha to kopa ko majmun sigurno pogotovo vise komada kad se uposli, ali je levi socket, ima varijante da se uzme i vise procesora pa povoljnije izadje ali gde naci tu plocu to nema sanse da bude povoljno. 5650 je ipak najpovoljniji sto se tice cene a ide na 1366 ploce tipa asus sabertooth i sl.

kako napredujete sa bsty, ako sam dobro ukapirao spremaju gpu miner?

istresti pre toga ili ne?

Pa sta da istresem kad ne vredi ni saka pirincha....

Smos linux pomoc potrebna imajte u vidu da ne znam nista o tome.Prvo me zanima kako da otkucam sve ove linije zajedno posto kad otkucam jednu i stisnem enter odma izvrsi komandu.

git clone https://github.com/noncepool/cpuminer-yescrypt.git
cd cpuminer-yescrypt
./autogen.sh
./configure CFLAGS="-O3 -march=native"
make

probao sam ovako iskompajlira i daje rezultat deset puta sporiji nego u windowsu 7 i ovo je neupotrebljivo. Posto ovaj novcanik BSTY ima opciju za kopanje u poolu da li je neko iskompajlirao novcanik za smos linux i ako moze neki savet kako to uraditi?

Poslednja izmena:
Pa kucas jednu po jednu, bas tako i treba :D
Probaj bez CFLAGS, moze da se desi da nesto tu ne valja. -o3 ti znaci nivo optimizacije prilikom kompajliranja, a march=native znaci da forsira arhitekturu CPU koju imas na masini.

Ako je i dalje sporo, kontam da je nesto do SMOS-a, na Ubuntu 14.04.1 LTS 64-bit radi savrseno.

P.S. Ako je taj SMOS 32-bit OS, eto ti odgovora.

Pa kucas jednu po jednu, bas tako i treba :D
Probaj bez CFLAGS, moze da se desi da nesto tu ne valja. -o3 ti znaci nivo optimizacije prilikom kompajliranja, a march=native znaci da forsira arhitekturu CPU koju imas na masini.

Ako je i dalje sporo, kontam da je nesto do SMOS-a, na Ubuntu 14.04.1 LTS 64-bit radi savrseno.

P.S. Ako je taj SMOS 32-bit OS, eto ti odgovora.

http://www.smos-linux.org/ skinuo sam odavde verziju 1.3 nisam stavljao update v4 i v5, sad stvarno ne znam da li je 32bitna ili 64bitna verzija ne pise nigde samo znam da treba 64bitna da bi ovaj am1 cpu radio kako treba. Da li moze taj Ubuntu LTS da radi sa usb-a od 2gb kao i BAMT ili bar na usb-u od 4gb da radi? Poenta je da oslobodim hard disk i postignem rezultat slican kao u windowsu 0.9-0.95 kh/s. Pronasao sam na nekom snimku linux operativni sistem za usb pod imenom PIMP moze li sa njim i kakve rezultate daje?

Nazad
Vrh Dno