Šta je novo?

Šta kopate od CPU coina?

mozda da probas da napadnes solo iz ubuntua mislim da ce tako najvise izvuci, diff nije velik mozda i moze da se udene. Ne znam sta je bolje da li ona opcija za kopanje iz novcanika ili preko minera mozda najbolje da probas obe varijante pa javis rezultate.

ma masine su mi sve pod win. Nemam vremena da se zezam.
Neka ih ovako jos neko vreme na bsty

probao sam solo bsty iz novcanika oce ali je 3 puta sporije nego iz minera a iz minera nece solo prijavljuje stratum_recv_line_failed

probao sam solo bsty iz novcanika oce ali je 3 puta sporije nego iz minera a iz minera nece solo prijavljuje stratum_recv_line_failed

E! TO! To sam ja se raspitivao i nisam resio tu stvar, kako minerd da mi kopa u novcanik, jer je sa onim kopacem iz novcanika smesno i raditi.
Ako saznas daj neki info ovde, mene su upucivali na chat kanal, tamo sam postavljao pitanja i osim toga da su konstatovali da je to jako zanimljivo pitaje i da ga treba obraditi, nikakvog odgovora nije bilo.

Jeste provalili koliko ljudi prati bsty na twitteru. Toliko nema 99 posto shit coina.....

Poslednja izmena:
dobro si to zapazio, a tema na bct im nije nesto preterano aktivna

E! TO! To sam ja se raspitivao i nisam resio tu stvar, kako minerd da mi kopa u novcanik, jer je sa onim kopacem iz novcanika smesno i raditi.
Ako saznas daj neki info ovde, mene su upucivali na chat kanal, tamo sam postavljao pitanja i osim toga da su konstatovali da je to jako zanimljivo pitaje i da ga treba obraditi, nikakvog odgovora nije bilo.

pa s obzirom na mali diff pretpostavljam da tu lizu med i zato nece da puste ljudima da se malo omaste verovatno bi fx mogao solo da uzima mnogo vise nego u poolu. Ako ugasis novcanik i pokrenes solo videces da je sve ok nego je blokada u samom novcaniku, jedino sto tu pomaze je add node... to su ubacivali kod magija peglali sihhronizaciju itd. tj. mislim da ova postavka u config fajlu nije kompletna. Jos jedna mogucnost je namerno zasticen miner u novcaniku i to bi samo mogao neko ko se razume u c++ programiranje novcanika mogao da iscacka a to je bas zeznuto.

Poslednja izmena:
pa s obzirom na mali diff pretpostavljam da tu lizu med i zato nece da puste ljudima da se malo omaste verovatno bi fx mogao solo da uzima mnogo vise nego u poolu. Ako ugasis novcanik i pokrenes solo videces da je sve ok nego je blokada u samom novcaniku, jedino sto tu pomaze je add node... to su ubacivali kod magija peglali sihhronizaciju itd. tj. mislim da ova postavka u config fajlu nije kompletna. Jos jedna mogucnost je namerno zasticen miner u novcaniku i to bi samo mogao neko ko se razume u c++ programiranje novcanika mogao da iscacka a to je bas zeznuto.

Ma da moze normalno da se stavi path na ip adresu od walleta i cepa.... al ne moze

Kopa li ko ovaj Bytecent ? Uporedo sam pustio na 10-ak fx ova i na ovom kucnom 4770k. U proseku 4770k otvara 2.5x vishe blokova nego FX-ovi. Tako da sam fx-ove vratio na monero.

Kopa li ko ovaj Bytecent ? Uporedo sam pustio na 10-ak fx ova i na ovom kucnom 4770k. U proseku 4770k otvara 2.5x vishe blokova nego FX-ovi. Tako da sam fx-ove vratio na monero.

mige znas li koliko Fx 8320 ili 8350 na scryptu daje onako okvirno treba mi informacija?, a koliko 4770k

koji scrypt ?

Ltc, doge bilo sta treba mi samo info koliko daje FX samo informativno ako znas gledao sam oko 60khash pa ako znas koliko daje napisi

Ma nikad nisam probao to. Ako ti nesto znaci u moneru 4770k daje ispod 300 a fx 8350 390

Ok nista onda juce sam sa 4 dual core procesora znaci 8 jezgri uzeo 10500 Dogecoina i zavaljo ih na cryptsiju za 600k satoshija znaci procesor sa 8 jezgri ili 4 dual core procesora zgrnu 0.006btc to je bila super zarada za 8 jezgri.
Ali izgleda sve sto je dobro kratko traje jebajiga vidit cu ako proradi mozes me kontakt na pm ako imas puno procesora da ti kazem sta i kako ;)

Ok nista onda juce sam sa 4 dual core procesora znaci 8 jezgri uzeo 10500 Dogecoina i zavaljo ih na cryptsiju za 600k satoshija znaci procesor sa 8 jezgri ili 4 dual core procesora zgrnu 0.006btc to je bila super zarada za 8 jezgri.
Ali izgleda sve sto je dobro kratko traje jebajiga vidit cu ako proradi mozes me kontakt na pm ako imas puno procesora da ti kazem sta i kako ;)

Pa ne znam sta je puno procesora, imam neku kolicinu koja kopa monero trenutno. Ne znam nista isplativije. CPU scrypt mining je umro pre 2 godine. Pa kako si kopao Dogecoin sa procesorima kada to ni grafike ne kopaju pola godine. ?

Poslednja izmena:
Pa ne znam sta je puno procesora, imam neku kolicinu koja kopa monero trenutno. Ne znam nista isplativije. CPU scrypt mining je umro pre 2 godine. Pa kako si kopao Dogecoin sa procesorima kada to ni grafike ne kopaju pola godine. ?

uhh desila se neka greska na cointellect bukvalno scrypt je umro za kopanje kao sto kazes, ali ovde sta si god nakacio na nalog donosilo je 0.25€ za 24h, ja sam registrovao 8 nalaoga i pustio na svaki nalog jedno jezgro (imao sam 4 dual core procesora znaci 8 jezgri na 8 naloga) to je donjelo 2€ za 24h isplata je u dogecoinima i 2€ kad se pretvori u doge dobije se preko 10k doga to sam sve povukao bez problema i prebacio juce ujutro na cryptsy zavaljao za 600k satosija zarada extra.
Spremao sam se da otvorim temu, ali ocito nema potrebe neka je to greska bila od sinoc ne dolazi nista na nalog kopa se u prazno sto je i logicno jer se kopa scrypt, snaga je drasticno skocila juce na cointellect ljudi zajahali proculo se :D pa su valjda i oni skontali i ispravili gresku.

Zato sam te pitao koliko FX8350 ili 8320 daju na scryptu jer ima 8 jezgri

minerd.exe -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -p 123 -u f8872cc3997feaf1 - de unesi ovo napravi bat file pa pusti pa napisi koliko FX8xxx daje to ti je po minute posla ako opet proradi javim ti da se oparis ;)
Moze i bilo ko drugi da ovo oproba to je po minute a ako cointelelct proradi oparicemo se svi moze te probat i i5 i i7 svi su procesori dobro dosli.

Sto se tice grafika tu je drugacija situacija bila mada su i grafika zaradjivale extra poredjenja radi HD7750 zaradila za 24h 300k satoshija to ne mogu ni 2xR9 280X za dan iskopat na moneru.

€dit : Ljudi proradio opet cointelect procesori lupaju evrice za 24h sigurno cete mi biti zahvalni ko hoce moze me i pogurat donacijom ;)
Navalite!!!

Poslednja izmena:
ova adresa i port su uvek isti za cpu mining mada je nigde ne vidim, a ovo user i pass koji registrujemo stavljamo u miner?

Da samo mjenjas u- i p- ostalo sve isto ostaje isto ko da registrujes se na neki poll i hoces vise workera samo mjenjas ime i pass. ma jednostavno je skroz

Evo druze kod 41b0dcf7
Otvorio sam temu pa bi vas zamolio da dole u temi nastavimo da ne pravimo posao moderatorima nada se da se slazet ;)

Poslednja izmena:
Dobar je BYC. A izgleda bice bolji. Vec je tesko da se iskopa a bice jos teze. Ja sam nahvatao nekih 800 komada. Stari wallet sa "bypass captcha" jos radi tako da treba da sa iskoristi.

ja sam nahvato 2000 komada. Sta je sa novim walletom, ja skino njega i ubacio.....

pola od toga sa jednim i7. Ali jos nema trgovanja

Poslednja izmena:
Koliko ti je dugo trebalo da nafatas 2k komada? to je po ovoj cjeni na bittrexu 1BTC odlicna zarada koliko si procesora imao da to nakopas?
To je verovatno u pocetku. Ja sam zakasnio jedno 12 sati sad je to mnogo manje /dan.

@mige ja bi rasporedio po 600 coina na svaki wallet i samo kopao :)

Poslednja izmena:
To je verovatno u pocetku. Ja sam zakasnio jedno 12 sati sad je to mnogo manje /dan.

@mige ja bi rasporedio po 600 coina na svaki wallet i samo kopao :)

Sto po 600 u cemu je fora. Jel uopste ovo moze da se proda sada ?

pa ako imas 600 komada u novcaniku mozes da kopas 24h neprekidno, ne moras da kucas captcha...ako imas 25 komada onda svakih sat vremena se miner gasi i moras da kucas captcha da bi ga pokrenuo....Jel zna neko koliko daje fx 8350 za 24h ?

3770 trenutno daje oko 30-35 dnevno. Daleko od onih 1000 sto je Mige nafurao :)

pa dobro,ako ostane ova cena....nije lose...to mu dodje oko 0.015 btc-a dnevno...i mogu grafike da kopaju nesto drugo i izvuku jos prosek...

Moze li da se kopa na linuxu, dajte neki link za miner.

ne moze linux, kopa se iz wallet-a...a koliko sam ja upucen za koji dan bi trebao da izbaci za linux....trenutno ima samo za win...a nema miner, i ne znam da li ce ga i biti...CPU only, zvanicno....

Nazad
Vrh Dno