Šta je novo?

Šta kopate od CPU coina?

Ljudi, sta trenutno kopate?

Bcn je ovih dana bio baš , baš extra isplativ. Jednom sam ubo oko 0.02 btc za dan sa jednim fx-om, treba potrefiti dobar kurs. Ceo dan stoji na 4 satošija, i onda neko uleti i pokupuje sve do 11-12, i tako konstantno već par dana. Na cryptonote.exchange.to

Edit: ali je i dif sada duplo otišao

Poslednja izmena:
Sad se više i ne isplati kopati CN novčiće. Bilo lepo dok je trajalo.

Promenilo se, sad je jos losija ;)

Kraju sala, cryptonight se ne isplati dumpovati, ide se na to da koncept nudi nesto novo i potencijalno upotrebljivo mozda po prvi put nakon mora BTC klonova, pa mozda ali mozda i bude mesta na trzistu za njega uz BTC.

Dakle postoji neki rezon za kopanje i stekanje na long term, za damp kao sto rekoh-nije.

Jel probao ko ovaj BSTY

Kopas iz walleta ?

mislio sam sa wallet-a na pool

Ja jesam. Dal ce se isplatiti, to cemo videti....

aj da bacim i ja ovog mog, ne radi nisdta jos od kubita, na kom ste poolu? podesavanja neka za fx8350?

moze li i info koliko hasha daje u minerd konzoli fx na ovom novcicu?

@nesic kopam na tom sto je ukucan na minerd nonce-pool

Poslednja izmena:
registrovao sam se i ja na ovaj nonce pool, fx8350 daje oko 2.8kh, dal da ga overklokujem malo, na koliko ga teras?

7 thredova, jedan sam ostavio da ne obara hash grafikama

Poslednja izmena:
Odakle ste skinuli wallet?
Chrome nece da skine sa Dropboxa, kaze da je maliciozan fajl. A sa Mega download nikako da se zavrsi...

probaj drugi pretrazivac, sa dropboxa, mega ni meni nije hteo

ja kopam sa jaguarom 3 threada 0.77 kh/s u teoriji je 3 puta sporiji od fx 8350 to bi trebalo da bude to kad se preracuna stim da je stedljiviji od fx-a. Wallet nemam direktno sa poola na menjacnicu.

Poslednja izmena:
BSTY, da li u linux-u dobijete više? Lenj sam da probam. :D

da cini mi se da sam procitao da se u linuxu dobije vise za bsty, ovaj magi moze samo iz novcanika sta znaci kad stignu immature novcici u novcanik sta se dalje desava?

dalje ti sjednu u novčanik kao potvrđeni,nakon 25 blokova još...ja ih 200 nakopao..zasad:)

ja sa ovom igrackom na 2 jezgra upaljena 100 dobro to znaci da sljaka onda cu da ostavim

sta znaci ovo stake opet neka prevara? pa nisu ovo zetoni za kockarnicu... da li sam na dobrom block chainu stoji mi u konzoli testnet true spominju nesto da treba testnet false?

Poslednja izmena:
i ja sam sad vidio to,izgleda da imamo tesnet novcanik,treba se u magi.conf fajlu promijeniti tesnet=0 i skiniti novi novcanik....al net hash je 16 megahasha(tako bar pise)....pretesko idu blokovi

kao i uvek znaci prevara onih par stotina sto smo iskopali u bunar zato i gura verovatno sve u stake, novcanik je dobar ja imam tu verziju od sinoc jedino ako nisu nesto menjali u njoj ali testnet=1 su tamo na forumu rekli da se upise banditi...vidi se lepo na grafikonu u peaku oko 75 bloka je davao najvise oko 500novcica tu su popajali kajmak sad sve manje ce da daje do kraja POW, proverio sam novcanik stavio novu verziju tj. istu izgleda graficki drugacije malo ko zna vise sta muljaju

Poslednja izmena:
ljudi ja samo ne znam zasto se zezate sa takvim djubretom

Nazad
Vrh Dno