Šta je novo?

Šta kopate od CPU coina?

Zaboravite na solo, zaboravite na poolove.

FFS.

sta znam i ja sam se uredno registrovao na fc pool... ako provalim sta su uradili za mining pool, mogao bih napraviti nesto.... videcemo.

uspeo !
http://fc.minepool.cc:81/index.php

radi ali jako traljavo, login kao ne prolazi, ustvari prođe, prtisnite bilo šta u meniju sa leve strane.

u downlaod sekciji postoji cgminer i konfiguracija da se kopa cgminer-om ?? ili je ovo za neki drugi coin ?

Uspio sam konacno i ja...
Imam oko 20000khash/s, pa cemo vidjeti ima li ista od ovoga.

@vlax
Ako napravis pool javi pa cu odmah preci sa nekih 25000khash-a.

Uspio sam konacno i ja...
Imam oko 20000khash/s, pa cemo vidjeti ima li ista od ovoga.

@vlax
Ako napravis pool javi pa cu odmah preci sa nekih 25000khash-a.

već kopanje sa GPU ?! cgminer ?
ili CPU farmica ? ;)
ne mogu sada da probam.. jel radi CGMINER sa ovim ?

Poslednja izmena:
već kopanje sa GPU ?! cgminer ?
ili CPU farmica ? ;)
ne mogu sada da probam.. jel radi CGMINER sa ovim ?

Nadam se da nece jos dugo izaci gpu miner.
Trenutno kopam sa 8xfx6300, 1x4670k, 3x4771 i jos startujem 3kom i7.

ne obracajte paznju na to sto pise na geting started strani kada nije scrypt novcic, jel je to implementirano po defaultu u ovaj frontend koji se koristi, a to niko ne menja, uglavnom cak ni nema smisla menjati za neki novcic koji ce se kopati 4 dana :)....

ne obracajte paznju na to sto pise na geting started strani kada nije scrypt novcic, jel je to implementirano po defaultu u ovaj frontend koji se koristi, a to niko ne menja, uglavnom cak ni nema smisla menjati za neki novcic koji ce se kopati 4 dana :)....

aha OK, hvala za objašnjenje..

učitelju Splinteru, svaka čast za CPU farmu - i ja držim palčeve, mogao bi neki čestit CPU coin da ostane CPU-only već jednom, majku mu ! :)

batalite Fugue coin, ubacili su i za njega gpu miner.....

ja jos uvek nesto gledam ovaj ric, neko je pominjao da ima nvidia miner za njega, al koliko vidim ne pominje se nigde javno, svi na temi koriste cpu, i svadjaju se sa ypoolom, a koliko vidim dev je juce valjda sredio stratum za ric
pa bi trebalo da moze pool da se sredi...

šta kopati ? jel probao neko YAC POS wallet mining sa CPU ?

Poslednja izmena:
Ima li k'o kakvu ideju? Bleje mi procesori uprazno :).
Kopao sam heavy i fugue coin dok se gpu-ovi nisu ukljucili, sad i nemam neku ideju - mada cu ukljuciti sad bilo sta, cisto da se struja pokrije :)

Ne vjerujem da se isplati, zbog gpu-ova :(.
Sad cu malo prozujati po bitcointalk-u, da vidim ima li ista pametno.

ma ok gpu-ovi, al ne mogu sa gpu da iskopaju i isprate svaki novcic koji se pojavi, pa zato razmisljam, al opet.... ako nadjes nesto ti javi :)

ma ok gpu-ovi, al ne mogu sa gpu da iskopaju i isprate svaki novcic koji se pojavi, pa zato razmisljam, al opet.... ako nadjes nesto ti javi :)

Dzabe, i novi coin-i se mogu kopati samo prvih 1-3 dana, ako je coin iole ispracen od zajednice. Dokaz je npr Fugue koji je vec treci dan postao apsolutno nemoguc za kopanje procesorima - jedna r9 270 daje vise od 20kom i7 procesora :/. Sve u svemu, za oko 40h kopanja sa 8kom fx-6300, 3x4771 i 1x4670k jedva sam 700kom skupio, sto znaci da ni za struju nisam zaradio. :/

Za sada nista pametno - ima onaj worldocoin, mada izgleda da su devovi ili totalno nezainteresovani ili kupuju dodatno vrijeme.
Citam dalje :).

Poslednja izmena:
Zašto ne možeš na pool? Na 33.strani na btctalku spominju taj problem i rešenje istog. Možda ujutru ipak probam da vidim kako ide sa cpu. Već spominju gpu pulove

Ne stize mi verifikacioni mail, mada sam pokusao sa nekoliko razlicitih mail adresa.
Win wallet, setgenerate true, takodje se nista ne desava.
Gpu za sada nije u igri.

koje je najbolji 64-bit CPU miner scrypt za AMD A10 ?

veoma je mali izbor trenutno sto se tice cpu coina :trust:

Vrh Dno