reksys
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.08.2014
- Poena
- 215
Možda da nađe švalerku, ali da zapertla 2 cevi i da ih zalepi trakom...e bre nauka....Ovo se tek učio 🤣
Možda da nađe švalerku, ali da zapertla 2 cevi i da ih zalepi trakom...e bre nauka....Ovo se tek učio 🤣
Sa 9 extreme cea dobro da se zeznes, pre tipa 2 godine se zalio neko da jako lose radi, ni slicno kao 12, 12 je ok i bolja od te gree i hisense. I da ta stavis extreme 12 u tih 15m2 lepse ce raditi od gree sigurno jer ne zalece turbina unutrasnje. Ono sto svima preporucujem je fujitsu 09kmcc za 46000 sto je ok.Zdravo svima.Posle par sati čitanja o ovoj klimi sam tek u problemu 🤣
Da vas vas čujem:
Koristim gree muse 12k par godina u 36kv. ( Jako problematičan i opisivan model. Dobio sam drugu u garanciji i da kažem da je ok).
Njen problem je da na 5+ stepeni ne ume da modulira na grejanju ispod 450w već se gasi.
Naspram nje u 12kv sobi(izmedju otvorena vrata ) Hisense energy pro 12k koja u startu ima poznati problem sa pregrevanjem pa štelujem manju temp i isti problem sa modulacijom.
Upravo kupujem treću klimu za treću sobu od 15kv .
Sve prostorije su izolovane iznutra i stolarija nova.
Mislio sam da za 15kv uzmem ovu Extreme ali 9-ku u nadi da će lepše modulirati i a ne on-off kao klime od pre 20god.
Ovi defrostovi u plusu su me totalno odbili jer ove moje klime to ne rade...
Ok za one temperature oko 0c i veliku vlažnost je sve jasno, ali za plus sa tim kontrolnim defrostovima mi je apsolutno neprihvatljivo...
Šta mi je činiti?
Uzeo sam breezeless 9. Javljam u toku nedelje kako radiSa 9 extreme cea dobro da se zeznes, pre tipa 2 godine se zalio neko da jako lose radi, ni slicno kao 12, 12 je ok i bolja od te gree i hisense. I da ta stavis extreme 12 u tih 15m2 lepse ce raditi od gree sigurno jer ne zalece turbina unutrasnje. Ono sto svima preporucujem je fujitsu 09kmcc za 46000 sto je ok.
Mislim da je ta ok.Uzeo sam breezeless 9. Javljam u toku nedelje kako radi
Lopatom po leđimaJel treba tužiti?
Pogledajte prilog 554320
Ja sam bio fin i normalan čovek dok nisam krenuo da gradim kuću. E tu sam se napatio sa majstorima svih vrsta, čast izuzecima (Tvrdoglavi i njegov kum su izuzetci). Dakle samo sa klimama i TP nisam imao nikakav problem. Tri zida sam terao majstore da ponovo zidaju, bilo sve krivo ili vam ose za po 10cm! Tako da je lopata jedino rešenje kad te neko pravi budalom i uz osmeh tvrdi da se to tako radi a da si ti lud.Jozza je uvek za lopatu 🤣
A i imas pravo, za te situacije nema alternative 🤣
Kome da objanjavas, nekoj volini koja te ne konta nista, realno 🙂
Konta te onda kad osijeti bol po ledjima 🤣
Ebt i tuzno i smeno, ali tako je 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari