Ovo sto kaze momsab. Procenitelj kojeg smo uzeli je procenio 1400€ prosecnu cenu i to je bio velikodusan jer nije uzeo stanje jedinica u razmatranja. Ponudjeno im je 1200€ medjutim nece jer to vredi 2000€ pa taman da vide koliko vredi.Od toga da hoćete da kupite taj deo po nekoj normalnoj - realnoj ceni dodje do toga kad bi moglo za dinar bilo bi najbolje? 😉
Specificna je situacija jer je nekretnina polovina kuce sa dva ulaza na jednoj parceli. Cela kuca nije upisana a ni legalizovana i vodi se kao njiva, pa smo misljenja da nikom ne bi bila zanimljiva kao takva. Isto nam ide na ruku to sto ima 220kvm.prvo je bilo po realnoj ceni, nisu hteli, sada će biti po nižoj
@m1tsu nemoj mnogo da reskiraš, 30% "popust" nije malo. koliko sam razumeo, onaj ko pokreće postupak određuje procenat
Izvini, ali nisam razumeo deo sa rizikom otuda i moje prvobitno pitanje. Ako stavimo npr. 700€ pocetnu i neko je kupi po toj ceni ili pak ode na 1400€, mi i dalje mozemo da se javimo i kazemo kupujemo mi zar ne? Jedini problem koji vidim je ako bi neko terao do 2000€ mada bi je u tom slucaju verovatno i prodali.