Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

A ja baš tada (danas) našao da testiram konzolu. Izresetovah je, obrisah nalog i izgubih 2 sata na nasumične probleme sa povezivanjem, jer PSN status kaže da je sve u redu (a nije). Onda naleteh na članak na netu koji navodi da postoji problem.

Najgore je što sam kupio konzolu, ona danas stigla i neće na PSN. Restart - neće. Brisanje naloga uz reset - neće. Novi nalog - neće. Tether interneta sa telefona - neće. A ne deluje kao da je banovana. I onda videh članak da je PSN down. F-U-N.

To je mali pogled u digital-only budućnost bez fizičkih igara.

Najgore je što sam kupio konzolu, ona danas stigla i neće na PSN. Restart - neće. Brisanje naloga uz reset - neće. Novi nalog - neće. Tether interneta sa telefona - neće. A ne deluje kao da je banovana. I onda videh članak da je PSN down. F-U-N.

U istom momentu sam i ja upalio i moju konzolu i vidim nece da se uloguje na nalog, reset lozinke, promena..pravljenje novog naloga, non stop izbacuje errore, a na primarnom nalogu ima covek neke igre koje mi je dao, pa zovi njega, ni njemu nije jasno bilo. Reko sta sam sad uradio, a uzeo konzolu pre 5 dana...Posle sam batalio i rekao PC je izmislio sve za ovo....

Prvi dan odma drill, nema opuštanja 😁

Nazad
Vrh Dno