Detector
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.11.2013
- Poena
- 305
Uzeo sam nesta BTC-a i Zec-a manjim delom portfolija ( u nadi da cu ga prodati uskoro )
Izaso iz svega...
Sad cekam ili neke ozbiljnije skokove za Short ili neke apokalipse za kupovinu
Uzeo sam nesta BTC-a i Zec-a manjim delom portfolija ( u nadi da cu ga prodati uskoro )
Da li si mozda uporedjivao podatke na ovoj platformi sa screenshot-a (koliko vidim placena verzija) sa liquidation level-ima koje besplatno prikazuje CoinGlass? https://www.coinglass.com/pro/futures/LiquidationHeatMap?coin=BTC&type=pair
Vrhovi pogodjeni ,hvala za dobro , ovde se odjavljujem.
🤝
"Walk away while you're ahead; the hangover always lasts longer than the party."
Pogledajte prilog 512951
Hvalada, skoro sve isto pokazuju, jer koriste isti api sa menjacnica. razlika je jedino u broju koliko puta imas mesecno da proveravas. Na free nalogu je valjda do 500, a sa pretplatom je neograniceno i za vise menjacnica
Pozdrav,Simke, moze savet za BTC i ETH, imam shorteve od pre. U plusu su svakako, ali da li ih zatvoriti, pa cekati gore bolju priliku? Sta kazete (vazi za sve koji su u trejdu), gde bi trazili short prilike?
Нисмо у еу али ЕУ је у нас ...Sva sreca nismo u EU 😀
AKO sejlor stvarbo bankrotira onda necu sigurni kupovati pre 35-45k .Koji se nivoi gledaju za Sejlorovu kapitulaciju? Ja nalazim negde oko $55k, kada bi trebalo da počne ozbiljniju prodaju. Koliko vidim, kupuje se i dalje iz nedelje u nedelju.
Poštovani kolega, moram priznati da ne razumem čemu bi to da se raduješ i čemu se nadaš?! Da je onaj zlatoljubac to napisao, pa I da razumem, ali moram priznati da sam u blagom šoku 😉AKO sejlor stvarbo bankrotira onda necu sigurni kupovati pre 35-45k .
Tu kapitulaciju sanjam vec par godina ( ali realno je da se mozda i ne desi )..
Ono sto volim da pratim zadnji par meseci i od nove godine na ovamo je chart USDT-a odkako nisu ni pokusali da budu odobreni od strane Evropske unije za novu godinu ne mogu da dodju do cene od 1$ i uvek imaji taj trend laganog pada..
Kolaps USDT-a bi bio MEGA BUY signal jedino sto je jos manje verovatan od sejlorovog bankrota 🙂
I tako nemam nista para sve od proslog bull run-a sam potrosio ne vi valjalo da i ovo malo izgubim xD
Kazem da cuvam svoj USDC i dalje dok ne dodje dobra prilika za kupovinu.Poštovani kolega, moram priznati da ne razumem čemu bi to da se raduješ i čemu se nadaš?! Da je onaj zlatoljubac to napisao, pa I da razumem, ali moram priznati da sam u blagom šoku 😉
Propast Sejlora I propast USDT čini svako dalje ulaganje u kripto, blago rečeno, apsurdnim. Sem naravno ulaganja u short.
Ako to čekaš, pa da onda tek kupuješ kripto, moram reći da ćeš jako pogrešiti. Pozdrav!
Za propast USDT nisam sigiuran ja verujem da ce opstati. Sa druge strane propast Sejlora nije pitanje da li ce biti nego kada ce biti.. U protivnom ce BTC propasti. e sad sto se nekima ne dopada sto ce realno btc biti ok 10k to je nesto drugo ali bolje i to nego i potpuna propast BTC-aPoštovani kolega, moram priznati da ne razumem čemu bi to da se raduješ i čemu se nadaš?! Da je onaj zlatoljubac to napisao, pa I da razumem, ali moram priznati da sam u blagom šoku 😉
Propast Sejlora I propast USDT čini svako dalje ulaganje u kripto, blago rečeno, apsurdnim. Sem naravno ulaganja u short.
Ako to čekaš, pa da onda tek kupuješ kripto, moram reći da ćeš jako pogrešiti. Pozdrav!
Ja verujem čak i u ETH, a neki sumnjaju u BTC. Ali drugi altovi su mrtvi.koliko sam puta do sad cuo to za propast btc-a… boze boze 😂
Na osnovu čega procenjujete cenu BTC od $10k. To ni u vlažnim snovima najveći skeptici ne sanjaju.Za propast USDT nisam sigiuran ja verujem da ce opstati. Sa druge strane propast Sejlora nije pitanje da li ce biti nego kada ce biti.. U protivnom ce BTC propasti. e sad sto se nekima ne dopada sto ce realno btc biti ok 10k to je nesto drugo ali bolje i to nego i potpuna propast BTC-a
Luna FTX I Celsius su bile muljačine teške. Sejlor je možda budala al makar je iskren svojim načelima do srži. On je kao neki bedem odbrane BTCa. Ne znam, možda grešim, ali ne bih se radovao, pa čak ni prilici za kupovinu jeftino, jer propast entuzijaste koji je pokušao da integriše kripto i finansije na takav način, ostavlja dugoročno vrlo lošu poruku.Kazem da cuvam svoj USDC i dalje dok ne dodje dobra prilika za kupovinu.
AKO slucajno dodje do ovoga sto sam napisao sigurno da bi kupovao Bitcoin koliko god mogu.
Prema kriptu nemam nikakve emocije, ne bi voleo da ode na nulu jel onda ne znam sta bi radio sa ovim sitnim parama koje imam ( i mislim da taj scenario nije bas moguc )
Cinjenica je da sto vise padne sad to ce vise da skoci kasnije ( gledano kroz procente ) i samim tim ce i zarada biti veca u nekom sledecem bull run-u..
Mislim da eventualni bankrot sejlora i propast USDT-a bi omogucile odlicnu priliku za kupovinu.
Prosli bear market smo imali terra Luna/ celzijus i FTX..
Kao sto se svi radujemo velikim skokovima u Bull marketu valjda treba da se radujemo velikim padovima u BEAR marketu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari