Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2025)

neki komentari na MICA licence (biće/neće biti) i Sejlora (predskazuju mu bankrot) ?

Simke, moze savet za BTC i ETH, imam shorteve od pre. U plusu su svakako, ali da li ih zatvoriti, pa cekati gore bolju priliku? Sta kazete (vazi za sve koji su u trejdu), gde bi trazili short prilike?

Za BTC treba da se vidi da li će da potvrdi support između 62.795-64.060, Ako potvrdi, idemo malo gore. Ako ne uspe, pada u zonu ~57.695-61.300. Lično više naginjem na gornjoj varijanti, ali videćemo. Za jul sam više optimističan.

Simke, moze savet za BTC i ETH, imam shorteve od pre. U plusu su svakako, ali da li ih zatvoriti, pa cekati gore bolju priliku? Sta kazete (vazi za sve koji su u trejdu), gde bi trazili short prilike?
Pozdrav,

1. Short sa koje cene?
2. Koji je leverage i koliko je % u plusu?
3. Jesi li uzimao profit od pozicije i koji ti je bio plan pre otvaranja iste?
4. Da li te + trenutni zadovoljava i da le funding pritiska?
5. Koji % ti je u trejdu?

Bez ovih 5 stvari ti ne mogu dati nikakav odgovor 😀

Po meni je sad, posle 7-8 meseci bear marketa totalno bzvz gledati novu short sansu jer je btc na -50%. Naravno, moze ici jos 10-20-30% dole, ali ako se samo vrati do zadnjeg topa, sa ove cene je to 2x pa mi apsolitno nema smisla propustiti skok od 100% zarad tih 10-20-30% na dole. Nadam se da odgovor nije bio previse konfuzan.

edit:
Ja npr. uvek pre otvaranja svake pozicije odredim odmah na kojim lvl-ima uzimam profit i gde postavim stop loss, pa nemam nedoumica da li da ovo ili ono. Bez plana ne treba ni ulaziti u trejdove.

MSTR je ključ za sve. Kad god bi do sad želeli još para, oni bi samo izdali još akcija, samo mi nije jasno koji ludaci su kupovali taj toalet papir. Sad kad su im akcije u slobodnom padu, jedini način da dođu do para im je da prodaju nagomilani BTC. Greota samo što se ovo dešava upravo kad je i zlato ušlo u svoju mid-cycle korekciju.

Nazad
Vrh Dno