Odustao negde na pola, nije me držao. Nije loš da bude iritantan ali je isto toliko udaljen od toga da bude dobar.Prosvetlite me malo film APEX jel valja nesto?
PopravioSlažem se, jednom je himen...
U stvari nije, naprotiv Skorseze je poznat kao najveći gubitnik Oskara koji je nebrojeno puta ostao praznih ruku i samo jednom je nagrađen Oskarom ali nakon filma Good Fellas.Prezasicenost mafijaskim filmovima je učinila svoje a i Skorseze je realno pokupio do tad silne oskare na boljim radovima.
Možda nije vrhunac kinematografije, ali meni definitivno No. 1 🤩The Departed
Smeo sam da se kladim da je pokupio oskare za sve prethodne filmove pa nisam ni proveravao.U stvari nije, naprotiv Skorseze je poznat kao najveći gubitnik Oskara koji je nebrojeno puta ostao praznih ruku i samo jednom je nagrađen Oskarom ali nakon filma Good Fellas.
Mnogi to misle zato što je imao mnoštvo nominacija - ja znam da nije jer je jedno vreme bila priča kako su on i DiKaprio poprilično iz nekog razloga anatemisani kod žirija uzimajući u obzir broj nominacija i toga koliko zaslužuju Oskara. Na kraju nekako obojica dođoše do po jednog - zanimljivo Skorseze baš uz pomoć Lea...Smeo sam da se kladim da je pokupio oskare za sve prethodne filmove pa nisam ni proveravao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari