Detector
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.11.2013
- Poena
- 305
Uzeo sam nesta BTC-a i Zec-a manjim delom portfolija ( u nadi da cu ga prodati uskoro )
Izaso iz svega...
Sad cekam ili neke ozbiljnije skokove za Short ili neke apokalipse za kupovinu
Uzeo sam nesta BTC-a i Zec-a manjim delom portfolija ( u nadi da cu ga prodati uskoro )
Da li si mozda uporedjivao podatke na ovoj platformi sa screenshot-a (koliko vidim placena verzija) sa liquidation level-ima koje besplatno prikazuje CoinGlass? https://www.coinglass.com/pro/futures/LiquidationHeatMap?coin=BTC&type=pair
Vrhovi pogodjeni ,hvala za dobro , ovde se odjavljujem.
🤝
"Walk away while you're ahead; the hangover always lasts longer than the party."
Pogledajte prilog 512951
Hvalada, skoro sve isto pokazuju, jer koriste isti api sa menjacnica. razlika je jedino u broju koliko puta imas mesecno da proveravas. Na free nalogu je valjda do 500, a sa pretplatom je neograniceno i za vise menjacnica
Pozdrav,Simke, moze savet za BTC i ETH, imam shorteve od pre. U plusu su svakako, ali da li ih zatvoriti, pa cekati gore bolju priliku? Sta kazete (vazi za sve koji su u trejdu), gde bi trazili short prilike?
Нисмо у еу али ЕУ је у нас ...Sva sreca nismo u EU 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari