Druže to na slici ima broj [4], a kombinovani čekić/bušilica je broj [2]Od ponedeljka je u ponudi aku kombinovana čekić bušilica, bez baterije dolazi, cena 6600 dinara. Energija udara je 1,9J i trebalo bi da može da roka u betonu. Vidim da je običan prihvat (ne SDS+), pa koliko je realno da se sa ovim može cepati u betonu do 24mm? I da li se ovaj model prvi put pojavljuje kod nas, ili ga je bilo i ranije u ponudi? Ima li ko iskustva, vredi li uzimati?
Pogledajte prilog 541009
pa koliko je realno da se sa ovim može cepati u betonu do 24mm?
Jedino ako si neko ko zarađuje za život od bušenja rupa u betonu. Za nas hobi varijante kao Parkside su sasvim dobre. Pogotovo "performance".Baterija i beton(ne blok, cigla, malter i sl): Milwaukee, Hilti, Makita i Hitachi(Hikoki), sve ostalo su igracke.

Ta što ti imaš je 3J kao i moja (samo druga verzija), i to je životinja, ide u armirani beton 26mm burgija bez problema.Jedino ako si neko ko zarađuje za život od bušenja rupa u betonu. Za nas hobi varijante kao Parkside su sasvim dobre. Pogotovo "performance".
Ova desno je izbušila gomilu rupa u betonu i dalje je u punoj snazi:
Pogledajte prilog 541015
Od ponedeljka je u ponudi aku kombinovana čekić bušilica, bez baterije dolazi, cena 6600 dinara. Energija udara je 1,9J i trebalo bi da može da roka u betonu. Vidim da je običan prihvat (ne SDS+), pa koliko je realno da se sa ovim može cepati u betonu do 24mm? I da li se ovaj model prvi put pojavljuje kod nas, ili ga je bilo i ranije u ponudi? Ima li ko iskustva, vredi li uzimati?
Pogledajte prilog 541009

Sada shvatam funkciju tih nalepnica na bokovima kutija. 🙂
Živa istina, pre neki dan dolazi drugar i gleda police i pita me, ima li nešto od Parkside-a da nemaš 🙂 Prošle godine sam uhvatio sebe da sam ko hrčak, skupljao sam alat i šta treba i šta ne treba i na kraju offload-ovao trećinu u selo.@frrka
Pa kada su zasitili tržište.
Apsolutno sve kolege sa kojima pričam o alatima, već imaju sve od Parkside što im treba!
...a i štošta što im ne treba i što je nekako samo upalo u kolica, kad žena nije gledala. Ili kada su išli bez nje... 😛
Imam tri Parkside mašine, i pola ormana raznih Parkside džidžabidža.
Za sada, i sledećih par godina, neće mi trebati mi ništa drugo.
Ne znam da li bi se grejalo za neke velike poslove, ali ovo što meni treba je i više nego dobro.
Vredi.Kada smo vec kod Parkside, vredili ovo za neku kucnu upotrebu?
![]()
PARKSIDE | Aku precizna bušilicabrusilica PFBS 12 C7 - Lidl
Aku precizna bušilicabrusilica PFBS 12 C7 - 1999€ (07.06.2026)www.lidl.rs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari