Reseno ovako, hvala 👍Ja sam tako imao problem sa ažuriranjem u aprilu, jedino je pomoglo Settings ➡️ System ➡️ Recovery ➡️ Fix problems using Windows Update.
Nije bas tako lako da ga se otarasis samo kroz unisntall menu.
Ostaju koreni u sistemu od kojih zavise neke druge aplikacije i opet se nacrta nakon update-a.
Ovo je set skripti koji ga brise u potpunosti, uz kontraverzni recall koji je prakticno screenshot spyware i ostali crapware koji microslop uvaljuje svojim musterijama. Ono sto je dobro je sto skripta ima bekap opciju, tako da ako se predomistile (mada ne znam zasto bi iko) mozete da povratite kopile.
![]()
GitHub - zoicware/RemoveWindowsAI: Force Remove Copilot, Recall and More in Windows 11
Force Remove Copilot, Recall and More in Windows 11 - zoicware/RemoveWindowsAIgithub.com
Beta verzija windows-a i Intel SST nikako ne idu zajedno. Stavi stabilnu verziju.Windows 11 28000.1836 , HP 830 G10 , i5 1335U , 16GB DDR5 , 1TB nvme Samsung 980 PRO 1TB nov , i kad ubacim usb slusalice sa temu-a nekad random secne zvuk Latencymoon kaze da ACPI.sys daje veliku latenciju , to na starom laptopu sa i5 1235U nije bilo mada je tamo bila starija verzija Windows 11. na zvucnicima je ok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari