Šta je novo?

Prijava kazni koje nikada ne isticu + revizija prava na Male Oglase

Ја тек сада видим да сам сакупио приличан број свега. Искрено нисам ни знао док нисам погледао профил. Јесу старији датуми али свеједно осећам се јако нелагодно због тога...
Да ли мој случај подлеже некој ревизији/реституцији?

Ја тек сада видим да сам сакупио приличан број свега. Искрено нисам ни знао док нисам погледао профил. Јесу старији датуми али свеједно осећам се јако нелагодно због тога...
Да ли мој случај подлеже некој ревизији/реституцији?
Imao si trajne poene koje sam ti sada uklonio.

Jel imam ja prava na oglase sada? Nemam neke kaznene poene nesto? Hvala

Taman si ispunio uslov od 250 poruka. Verovatno nisi ni imao neku kaznu zbog oglasa jer nisi ni mogao da ga postaviš.

Dobio sam zabranu gledanja/postavljanja malih oglasa(sa pravom, postavljao za druga koji nije tehnički potkovan) pre par godina.
Revizija moguća? Hvala.
Dobijao sam i neke poene zbog vređalica(sekte) i OT.

Ne.

Kakva je situacija kad je nekome suspendovan nalog?

pobrisan off-topic

Vec neko vreme nemam pristup malim oglasima. Jel tu ima nekog isteka "kazne" ili postoji mogucnost da oglasi opet budu vidljivi nekako? Hvala na odgovoru

Vec neko vreme nemam pristup malim oglasima. Jel tu ima nekog isteka "kazne" ili postoji mogucnost da oglasi opet budu vidljivi nekako? Hvala na odgovoru
Odgovoreno ti je još u februaru na to:
Koliko vidim, jedno vreme si postovao isključivo i samo oglase. Iz tog razloga ti je i ukinuta mogućnost za oglašavanje. To je trajno i nema veze za prikupljenim poenima. Nemaš trajne poene.

Vrh Dno