SomiKnight
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.06.2005
- Poena
- 645
Moja greška, google tv.
Mislio sam na android 14 verziju, u svakom slučaju novi update.
Mislio sam na android 14 verziju, u svakom slučaju novi update.
Verovatno je, kako kolege kažu, faličan primerak, ali možeš da probaš:
Moze pm gde?Имам све три ген и сви раде уредно, без проблема. Најновији се конектује без проблема на 6 мрежу и не прави проблеме са рестартом. Купљен код нас за 6,400 дин са 2 год гаранције.
Nemoj da trošiš džabe pare,ostani na 2nd gen.Postovani drugari
Nov sam na ovom forumu i postavio bih pitanje o kome se verovatno vec pisalo,pregledao sam malo forum ali nisam nasao bas adekvatan odgovor.Naime posedujem xiaomi box druge generacije,dali se isplati kupiti i preci na trecu generaciju.Molio bih da mi neko odgovori kavi su boljici.Da li ima boljitka u kvalitetu slike.
Hvala Vam unapred
Hvala na savetu poslusacu teNemoj da trošiš džabe pare,ostani na 2nd gen.
Ja uzeo gen3 neki dan i bolje da nisam. Povremeno trza tokom stremanja EONtva, maxtva. Tu i tamo mi se od spoji od wifia pa se ponovo spoji dok gledam tv. Spojen je na wifi6 ruter i gigabitnu mrezu najviše što moze izvući je manje od 250mbita. Daljinski je kriminal, tipke užasne. Jedino kaj je super je dizajn, a na papiru ATV14 i dobar chipset. U praksi relativno slabo, radi gore nego moj mecool star 3 godine. Ima jedan USB port i to prastari 2.0. Jedino što je bolje od mecoola je Bluetooth konekcija. Sve u svemu za te pare ok ali ništa više od toga.Imam box 3. gen. vec nekih 15-20 dana, i stvarno sve sto sam ocekivao je i vise nego tako. Brz, ne baguje, odlicno. E sad, imam samo jednu primedbu, tj vrv je resivo ali nemam toliko vremena da se pozabavim a i ne gledam toliko cesto tv. Da li je moguce nekako menjati kanale na EONu sa strelicama za program napred nazad kao sto radi na ostalim uredjajima. Znaci sa Arene 1 na dvojku kad hocu da samo kliknem strelicu a ne da otvaram meni da izaberem dvojku? EON koristim samo za gledanje fudbala i to vikendom kad imam vremena pa mi to jako smeta za sad.![]()
Kodi remoteZna li neko od kolega pozudanu aplilaciju za iOS koja ce da glumi daljinski za Mi Box ali da radi u Kodi aplikaciji. Negde sam zagubio njegov daljinski i ne mogu da ga pronadjem. Sve aplikacije koje sam probao do sad nisu htele da rade kad otvorim Kodi aplikaciju.
Pa sto ga nisi reklamirao? Ocigledno ti je zapao neki fals primerak. Moj radi ultra brzo, i kad to kazem zaista mislim ultra brzo, cak sam probao i da ga preopteretim da vidim koliko moze ram da izdrzi i nema teorije da zabode. Klizi bas i nema nikakav lag. Nisam imao probleme sa trzanjem ni na eonu ni na drugim platformama i ne raskacinje mi se net. Za usb vec nisam ni obracao paznju koji je jer ga koristim samo za eksterni hard za remuxe od preko 60GB.Ja uzeo gen3 neki dan i bolje da nisam. Povremeno trza tokom stremanja EONtva, maxtva. Tu i tamo mi se od spoji od wifia pa se ponovo spoji dok gledam tv. Spojen je na wifi6 ruter i gigabitnu mrezu najviše što moze izvući je manje od 250mbita. Daljinski je kriminal, tipke užasne. Jedino kaj je super je dizajn, a na papiru ATV14 i dobar chipset. U praksi relativno slabo, radi gore nego moj mecool star 3 godine. Ima jedan USB port i to prastari 2.0. Jedino što je bolje od mecoola je Bluetooth konekcija. Sve u svemu za te pare ok ali ništa više od toga.
Kako bi ocenio kvalitet slike? Jel ima bolju sliku od Mecool-a ?Ja uzeo gen3 neki dan....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari