Šta je novo?

iOS 26

bas su lepo ukrojili :D

inace primecujem blago poboljsanje baterije, ne desava se vise drasticno curenje, isto potvrdjuje i moja supruga. kao da se indeksiranje zavrsilo, a trajalo je dobrih 10 dana :D

Da li neko ima problem od update na iOS 26 da je AppStore užasno spora? Kad kažem sporta mislim specifično na vreme koje je aplikaciji potrebno da proveri da li postoje neka ažuriranja. Zna da traje i po minut.
Jednom kad izbaci, download ide normalno.

Kad se izlogujem sa srpskog naloga i ulogujem na turski, provera traje par sekundi, što čini stvari još čudnijim.

Probao sam force reboot, wifi/4g, log out, log in, ali ništa. Ista stvar se dešava i na ipad-u. Kao da je nešto do naloga, ali pojma nemam šta.

Da li neko ima problem od update na iOS 26 da je AppStore užasno spora? Kad kažem sporta mislim specifično na vreme koje je aplikaciji potrebno da proveri da li postoje neka ažuriranja. Zna da traje i po minut.
Jednom kad izbaci, download ide normalno.

Kad se izlogujem sa srpskog naloga i ulogujem na turski, provera traje par sekundi, što čini stvari još čudnijim.

Probao sam force reboot, wifi/4g, log out, log in, ali ništa. Ista stvar se dešava i na ipad-u. Kao da je nešto do naloga, ali pojma nemam šta.
Da li koristis neki vpn, ad blocker ili slicno?

VPN imam ali nije mi aktivno upaljen, a AD blocker imam samo kao Safari ekstenziju. U istom setupu na turskom nalogu sve odmah učitava, tako da ne deluje mi da je to.

Jedino da probas developer betu 26.1 ili da sacekas, ne bih znao do cega je

Developer beta 26.1 kod mene ima problem sa tastaturom.

I kod mene, na ivici je da bude neupotrebljiva, tako da sacekajte...

.0.1 možda bude ovih dana ili sledeće nedelje ali .1 definitivno tek krajem oktobra

Izasao je .1.

Nema fix-a za swift keyboard

Meni je Swiftkey pravio problem samo u Viberu i u Tiktoku, a sad na 26.0.1 ne radi uopšte u browseru, niti u Spotlight-u. Ikone se i dalje nasumično gube posle otključavanja. Nikad više bagova u iOS-u, kao da alfa verziju koristim, očaj živi

Juče odradio apdejt na 26.0.1 i danas, barem za sada nema pregrevanja telefona (IP 14 PM).
Od jutros maltretiram mob. samo na “mobile data”.

Da,da,ne greje se vise toliko. Jos da vidimo kako ce baterlampa da se ponasa.

Nisam ispratio do sada, jel vam se desava da kada stigne nova poruka udjes u notifikaciju i chat bude zabagovan i prazan, tek nakon ponovnog ulaza bude ok?
Sad sam pustio 0.1 da vidimo sta ce da se desava

Meni samo na viberu ima problem da se ne vide poruke dok kucam. I to je verovatno do aplikacije. Sad je imala ažuriranje ali nije ispravljeno. Prvi čet kad otvorim je crn, a posle je svaki normalan dok ne izađem iz aplikacije.

Nazad
Vrh Dno