Šta je novo?

EON za Smart TV - aktivacija kodom [za EON browser/mobilnu aplikaciju postoji posebna tema]

Jel moze jos neko da potvrdi da li ovo radi ili ne, treba da prebacim aplikaciju sa tv-a na box, pa ne bih da potpuno ostanem bez eona?

Pozovete podrsku i oni vam aktiviraju,ili vam daju informaciju moze li ili ne.

Problem je sto sam od kolege uzeo eon a dao mu iris, ne mogu da ga smaram jos da zove i podršku 😐

Ja aktivirao pre neki dan, nisam ni znao da je slot za smart tv ostaje slobodan kad se koristi tv box.

Ja kad kuca taj kod pogotovo na telefonu zaboravi da sve mora biti velikim slovima,onda zavisno od uređaja 1veliko I imalo slovo l L brka na nekim ne razlikuje ni 0 od O. To je najčešće problem probaj pa javi je li to greška.
Ne radi od Petka još ja mislim dodavanje uredjaja na Smart tv! Neka je greška do njih tako sam čuo od jednog kolege koji im je pisao na support. Probaj pa ćeš se uvjeriti, izbaci da je pogrešan kod!
Pozovete podrsku i oni vam aktiviraju,ili vam daju informaciju moze li ili ne.
Sto bi zvali podršku, valjda ce to da riješe da se može kao do sada. Neću svaki put pisati podršci kad aktiviram u Sloveniji a kad kod nas!

Poslednja izmena:
Onda sedis i cekas da se to resi.

Zvao ja danas podršku, isto kod nije hteo preko web aplikacije pa su dodali manuelno i sada radi. Pitao sam usput da li će ubuduće morati ovako, operaterka mi je rekla da je trenutni problem i da rade na rešavanju.

Kada kliknem na neki film na telefonu uvek stoji oznaka HD, a kada kliknem na tv-u (eon smart tv aplikacija) nema oznake HD. Da li je ista situacija i kod vas?

Prilozi

• Screenshot_2025-09-21-20-03-17-050_com.ug.eon.android.jpg
    Screenshot_2025-09-21-20-03-17-050_com.ug.eon.android.jpg
    91.6 KB · Pregleda: 53
  • IMG_20250921_201042.jpg
    IMG_20250921_201042.jpg
    194.7 KB · Pregleda: 49
Pozdrav... da li je moguce i kako instaliratu EON TV aplikaciju na novi Xiaomi TV Box S 3rd ? Na playstoru ga nema, apk verziju koju sam instalirao,javlja da je verzija stara u odnosu na trenutnu verziju Androida u samom Xiaomi uredjaju. Hvala

Шта си поставио као регион? Немогуће да га, ако је Србија, нема.

Шта си поставио као регион? Немогуће да га, ако је Србија, нема.
prilikom instalacije samog uredjaja, Serbia je izabrana kao region. nasao sam cak i apk od EON ali je nemoguce instalirati neki error mi izbacuje kao da EON TV nije podrzan. u samom Goole Store na uredjaju, EON TV moze da se nadje,ali kada kliknem na njega ne desava se nista.

I meni nije htelo na Google TV streamer
Tek kasnje nekim updejtom eona je moglo

prilikom instalacije samog uredjaja, Serbia je izabrana kao region. nasao sam cak i apk od EON ali je nemoguce instalirati neki error mi izbacuje kao da EON TV nije podrzan. u samom Goole Store na uredjaju, EON TV moze da se nadje,ali kada kliknem na njega ne desava se nista.
Веруј ми на реч - нешто ту није урађено како треба. Шта и како - немам појма. Да није тако, јавило би се гомила корисника који имају исти проблем, добијао бих и питања у коментарима рецензије бокса.

ПС - контактирао сам добитника mi box S gen 3 на наградној игри да провери може ли да се инсталира апликација.

Poslednja izmena:
Веруј ми на реч - нешто ту није урађено како треба. Шта и како - немам појма. Да није тако, јавило би се гомила корисника који имају исти проблем, добијао бих и питања у коментарима рецензије бокса.

ПС - контактирао сам добитника mi box S gen 3 на наградној игри да провери може ли да се инсталира апликација.
hvala za poruku dobitniku..|
Ne znam zaista. jedino da opet ispocetka ga pokrenem i izaberem nesto,ali znam 100% da je region SERBIA izabran prilikom inicijanle instalacije uredjaja...

@IVAO-SRB bitno je koji je region Google naloga preko kojeg se pristupa Play Store-u. vrlo lako može da bude izabrana CS Srbija a ne RS Srbija. CS je zaostavština od prethodne države Srbija i Crna gora i nije podržana za EON aplikacije

upalio sam malopre Xiaomi i trazio mi je neki novi update od skoro 2gb. nakon instalacije, pristupio sam opet PlayStore i otkucao EON TV. i gle cuda radi!!! samo ne mogu da aktiviram jer vec imam jedan TV aktiviran na nalogu, pa su mi iz podrske rekli da moram da sacekam 1 oktobar kako bih ovaj uklonio i ubacio nov TV!! tako da znacu sve za nekih 5 dana :)

Pa mogu oni iz podrške da ti obrišu uređaj da ne čekaš oktobar.
zamolio sam ih tri puta preko chat-a (prava osoba kucka sa tobom) rekao je da Korisnici mogu sami to da urade i da treba da cekam 1 oktobar.. e sad, da li on samo prati propise ili ga mrzi da to uradi - NE ZNAM. ali da mogu,vrvr mogu! pokusacu opet da kontaktiam

RESENO! pokrenuo sam chat i zamolio opet, javila se neka Milica, u roku od 2 sekunde je uklonila i sad sve radi :)) Hvala vam na odgovrima :)

P.S: da li znate kako da se LG daljinski poveze sa Xiaomi boxom? Hvala

Imam dva smart TV a u stanu i plaćam Premium SBB paket. I Eon andoid box u dnevnoj sobi se gasi zeza resetuje često toliko da me nervira,zvao danas podršku i zamolio za drugi kod uopšte nisam u toku da je to nemoguće dobiti (živim na marsu izgleda). Iskoristio sam kod u spavaćoj da nebi vukao Lan kabal i to fecera top na TV u.

Moje pitanje je više komentar zašto zaboga ne daju kodove za aktivaciju više TV a ?

jer tako su u mogućnosti. ranije bih rekao da se ode u SBB temu po odgovor, no SBB iznajmljuje EON od jedne od United Group firmi.
verovatno možeš da zameniš box za slot, al' onda nema onog sadržaja za odrasle

Rešio sam na drugi način matorci moji koriste Sbb uzeo kod od njih nemam Hbo osnovni paket u pitanju ,ali imam hbomax app na Tv-U kad mi bas treba jednom u 3 meseca. Više se Netflix koristi u dnevnoj sobi.

Nazad
Vrh Dno