Tribun_Populi
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 14.09.2025
- Poena
- 1
jel jos nekom ne radi aktivacija uredjaja za tv? meni izbaci pogresan otp kod
Ne radi, danima. Isti problem, pokušano i preko mobilnog i preko kompjutera, ništa.
jel jos nekom ne radi aktivacija uredjaja za tv? meni izbaci pogresan otp kod
Pozovete podrsku i oni vam aktiviraju,ili vam daju informaciju moze li ili ne.
Ne radi od Petka još ja mislim dodavanje uredjaja na Smart tv! Neka je greška do njih tako sam čuo od jednog kolege koji im je pisao na support. Probaj pa ćeš se uvjeriti, izbaci da je pogrešan kod!Ja kad kuca taj kod pogotovo na telefonu zaboravi da sve mora biti velikim slovima,onda zavisno od uređaja 1veliko I imalo slovo l L brka na nekim ne razlikuje ni 0 od O. To je najčešće problem probaj pa javi je li to greška.
Sto bi zvali podršku, valjda ce to da riješe da se može kao do sada. Neću svaki put pisati podršci kad aktiviram u Sloveniji a kad kod nas!Pozovete podrsku i oni vam aktiviraju,ili vam daju informaciju moze li ili ne.
prilikom instalacije samog uredjaja, Serbia je izabrana kao region. nasao sam cak i apk od EON ali je nemoguce instalirati neki error mi izbacuje kao da EON TV nije podrzan. u samom Goole Store na uredjaju, EON TV moze da se nadje,ali kada kliknem na njega ne desava se nista.Шта си поставио као регион? Немогуће да га, ако је Србија, нема.
Веруј ми на реч - нешто ту није урађено како треба. Шта и како - немам појма. Да није тако, јавило би се гомила корисника који имају исти проблем, добијао бих и питања у коментарима рецензије бокса.prilikom instalacije samog uredjaja, Serbia je izabrana kao region. nasao sam cak i apk od EON ali je nemoguce instalirati neki error mi izbacuje kao da EON TV nije podrzan. u samom Goole Store na uredjaju, EON TV moze da se nadje,ali kada kliknem na njega ne desava se nista.
hvala za poruku dobitniku..|Веруј ми на реч - нешто ту није урађено како треба. Шта и како - немам појма. Да није тако, јавило би се гомила корисника који имају исти проблем, добијао бих и питања у коментарима рецензије бокса.
ПС - контактирао сам добитника mi box S gen 3 на наградној игри да провери може ли да се инсталира апликација.
Ima ga na Playstore-u,sad probao na 3rg gen.Pozdrav... da li je moguce i kako instaliratu EON TV aplikaciju na novi Xiaomi TV Box S 3rd ? Na playstoru ga nema, apk verziju koju sam instalirao,javlja da je verzija stara u odnosu na trenutnu verziju Androida u samom Xiaomi uredjaju. Hvala
zamolio sam ih tri puta preko chat-a (prava osoba kucka sa tobom) rekao je da Korisnici mogu sami to da urade i da treba da cekam 1 oktobar.. e sad, da li on samo prati propise ili ga mrzi da to uradi - NE ZNAM. ali da mogu,vrvr mogu! pokusacu opet da kontaktiamPa mogu oni iz podrške da ti obrišu uređaj da ne čekaš oktobar.
Dvosmisleno. 😁prava osoba kucka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari