Šta je novo?

EON za Smart TV - aktivacija kodom [za EON browser/mobilnu aplikaciju postoji posebna tema]

Nema te mogućnosti na smart aplikaciji.

Ma kakvi.Za jedan znam čiji je a za drugi nisam siguran.🤣 Nema veze....

Kako da dodam smart tv uredjaj? U pitanju je aplikacija na iphone? Tj drugar pokušava da doda moj tv, nije kod mene telefon da probam. Na tv-u sam instalirao eon apk i imam kod koji treba da unesem, ali ne znam gde..

Kaze da nigde nema nista da se klikne..

Prilozi

• IMG-ad200cc3d83fbfc243842ff55fce8c93-V.jpg
    IMG-ad200cc3d83fbfc243842ff55fce8c93-V.jpg
    23.2 KB · Pregleda: 49
Meni je isto tako bilo, pa sam zvao kontakt centar, izdiktirao kod i aktivirali mi.

Ako bih kupio EON TELEMACH HR LIGHT da li ce mi raditi u Srbiji na SMART TV na ORION internetu? Postoji li neka blokada?

Na MTS je radilo kada sam testirao pre nekih pola godine, tako da pretpostavljam da radi i na Orionu.

Za treći TV jedina varijanta je naći nekog ko ne koristi svoje aktivacije? Ne znam što SBB ne ponudi dodatne aktivacije uz doplatu.

vidi u temi za SBB

Pitanje, da li EON radi na MTS interentu od 10mbita i da li postoji aplikacija za apple tv ili za google tv?

Može da radi na 10Mbps, za 1080p mu treba 4Mbps protok.

7 Mbps je bitrate na FHD, ako se ne varam.
naravno da postoji aplikacija za Google TV pošto je to Android TV

Za "visok kvalitet slike" je 4Mbps, a ako se stavi na Auto valjda ide do 6-7Mbps, ako je ostalo kao što je nekada bilo ...

Izvinjavam se ako sam off-topic. Sbb od skoro daje samo jedan stb uredjaj tacnije eon uredjaj a svaki dodatni naplacuju 350din mesecno sto znaci da bi im morao placati 700 din dodatno za 4 tevea... Da li ima neko resenje tipa tv box koji eon prepoznaje kao mobilnu aplikaciju ili nesto slicno kako ne bi lihvarima placao? Hvala unapred

pa prelistaj malo ovu i temu za web/mobilnu aplikaciju

Konačno sredili da Pink filmski kanali (i ostali koji su SD iz Pink paketa) idu sa pravom crnom bojom, amin 😂, od ujedinjenja sa Yettelom verovatno koriste iste streamove.

Konačno sredili da Pink filmski kanali (i ostali koji su SD iz Pink paketa) idu sa pravom crnom bojom, amin 😂, od ujedinjenja sa Yettelom verovatno koriste iste streamove.
Na kojoj platformi si gledao tj na kom uređaju? Meni na telefonu i dalje imaju svi bledunjavu sliku.

jel jos nekom ne radi aktivacija uredjaja za tv? meni izbaci pogresan otp kod
Ja kad kuca taj kod pogotovo na telefonu zaboravi da sve mora biti velikim slovima,onda zavisno od uređaja 1veliko I imalo slovo l L brka na nekim ne razlikuje ni 0 od O. To je najčešće problem probaj pa javi je li to greška.

kakav kod na telefonu?

Nazad
Vrh Dno