I mene ovo isto zanima. Posto ranije na iOS 18 je bilo da je moglo da se ukljuci, ali se posle nekog vremena iskljuci. Sada stalno stoji da je ukljuceno.takodje i ovo mi je sada On, ne znam jeli bilo pre ili je doslo sa 26, znam da to mora i Carrier da nesto odradi
Pogledajte prilog 505525
Na home screen-u. Azurirao kod sebe i uporedio kod zene, meni je razlika ogromnaKoja posto se pojavljuju dve zavisno od aplikacije u kojoj si.
Priznaj da si išao na "mark all as unread" samo da mu digneš živac 😁
Jeste bolja, samo jos da zazivi u whatsapp recimo. Tamo izlazi jos uvek staraNa home screen-u. Azurirao kod sebe i uporedio kod zene, meni je razlika ogromna
Izgleda mi kao da imas zoom/bold text pa se nije rasporedilo kako treba.Kako namestim ovo?
Slušalica za pozivanje mi je pokrivena drugim ikonicama?
Na odmoru samKako mozes da gledas u tih 59 neotvorenih mejlova? Sva obavestenja me ubijaju i obavestenje na YouTube ili Reddit mogu da istrpim ali mejlove da ne otvoris, ne kontam 😅
Ooooooo Boze 🤯🤯
Upravo ta opcija mi je falila za jedan švedski sajt.Dole u sredini gde piše link (apple.com u ovom slučaju), ispred toga je pravougaonik i ispod njega dve crte, kliknem na to i pojave se ove opcije kao na slici
Ne vibrira na početku kada primaš poziv, neko ja logično da je druga osoba već na vezi.Nesto nece,samo na kraju.
I kod mene je isto to sa slušalicama ali se čuje zvuk normalno. Dok mi se na ipadOs 18 dešavalo da ne čujem ni zvuk a slušalice u kutiji i onda mora restart. Odavno su poluproizvod. Desilo mi se juče da mi nestane blurovana slika sa pozadine, bude crna pozadina skroz. Imam neki utisak da je više sad bagova nego na beti.Kod mene bag sa slusalicama. Iako je iskljucen bluetooth i slusalice su u kutiji i dalje pokazuje kao da su konektovane.Pogledajte prilog 505576
I mene ovo isto zanima. Posto ranije na iOS 18 je bilo da je moglo da se ukljuci, ali se posle nekog vremena iskljuci. Sada stalno stoji da je ukljuceno.
Šta da ti kažem, bila neka (švedska) akcijaA i ti našao baš švedski sajt...
![]()
Sta znam, meni je nekako bas odbojan ovaj stakleni fazon. Deluje mi zastarelo, nedovrseno, oni okidaci za on off su mi uzasnih animacija i predimenzionisani kao i same ikonice. Sto neko rece kao da su temu zamenili... kad je vista ovo imala bilo je extremno lepo za oko u toj eri , ali vratiti to u zivot ovako nedovrseno meni licno bas bzvz. Ovako nesto ruzno od apple-a nisam ocekivao.
Bukvalno, sistem tolike godine izgleda sveze i promene nam i nisu potrebne sem mozda nekih fungcija, ali ovo je bezidejno skroz, ne prija oku. Meni je uvek bilo fascinantno koliko je pocetna strana iosa primamljivija za oko od bilo kog androida, i verujem da je tesko to boljsati ne znam ni ja koliko ali je vracanje 10god u nazad tek besmisleno.To što je Jony Ive dizajnirao u iOS 7 2013. godine je bilo jedinstveno i neprevaziđeno tada i ostalo je tako do danas.
Sada je neko odlučio da uradi nešto potpuno obično i više puta viđeno.
Bukvalno, sistem tolike godine izgleda sveze i promene nam i nisu potrebne sem mozda nekih fungcija, ali ovo je bezidejno skroz, ne prija oku. Meni je uvek bilo fascinantno koliko je pocetna strana iosa primamljivija za oko od bilo kog androida, i verujem da je tesko to boljsati ne znam ni ja koliko ali je vracanje 10god u nazad tek besmisleno.
Bilo je dovoljno da urade redizajn ikonica i da time donesu neko osveženje što se tiče vizuelnog. Sam stil i dizajn UI-a je sasvim modernog izgleda bez potrebe za ovim vraćanjem u Aqua macOS i Vista vreme s početka i polovine 2000tih.
Ja taj problem imam na, evo, trećem iPadu. Upravo sad mi i dalje stoji kao da imam povezane slušalice.Kod mene bag sa slusalicama. Iako je iskljucen bluetooth i slusalice su u kutiji i dalje pokazuje kao da su konektovane.Pogledajte prilog 505576
I mene ovo isto zanima. Posto ranije na iOS 18 je bilo da je moglo da se ukljuci, ali se posle nekog vremena iskljuci. Sada stalno stoji da je ukljuceno.
proveri da li ti je adaptive power mode ukljucen: battery / power mode / adaptive power.Da li se i Vama desava da smanji brightness sam od sebe telefon? Kada ga zakljucam i ponovo otvorim, brightness je opet ok. iPhone 15PM.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari