Nešto najbolje što sam kupio u skorije vreme su žičane Apple slušalice sa lighting ulazom. Samo 3-3500 din.A što se tiče tws-a, ipak ću ostati na žičnim slušalicama. Meni je ipak lakše da samo ubodem kabl i ne mislim ni o čemu i pritom dobijem mnogo bolji zvuk, što je meni glavna stavka.
Dobre su, a?
Kakva aplikacija, ja ne razumem šta se tebi dešava. Ja čim otvorim kutiju ona je nakačena na 2 poslednja uređaja, apsolutno ništa ne radim. Potpuno isto mi rade sve njihove slušalice.Moguće onda da je defektni primerak, meni se otvara relativno lako kad se prodrma. A za tws ajde za zvuk đene đene, sigurno su skuplje osetno bolje, nego to konektovanje, podešavanje, aplikacija nekako mi previše posla u odnosu na utakanje kabla. Moguće i da je do navike samo.
Nikad neću da ih se odreknem. Jedino ako ukinu.Nešto najbolje što sam kupio u skorije vreme su žičane Apple slušalice sa lighting ulazom. Samo 3-3500 din.
Uskoro moram iste takve ali sa C ulazom za S24+ a i kasnije kad budem uzeo noviji iPhone.
Em savršen zvuk, em vraća silne uspomene. 😊
Konekcija je dobra, nisam još testirao na veću daljinu. Desna slušalica iz nekog razloga neće često da se konektuje iz prve, pa moram da zatvorim i otvorim poklopac da bi se povezala, a nekad i da potpuno ugasim slušalice (izvade se obe i drži se senzor 10 sekundi na obe).
Nikad neću da ih se odreknem. Jedino ako ukinu.
Ne znam gde si ih uzimao, ali ovde su ti jeftinije https://fonly.rs/shop/apple-earpods-sa-usb-c-konektorom/. To je A1 u stvari.
Tema su wireless slušalice.Nikad neću da ih se odreknem. Jedino ako ukinu.
Pošto sad imam obe, capsule 3 pro+ je poprilično bolja slušalica po pitanju zvuka, a i svega ostalog, bar što se prvih utisaka tiče. Dobra je i ova, ali više je u nižem delu, gore malo fali, ali tek treba da se poigram sa EQ. Zvuk je prijatan, nema šta. Možda se malo razmrdaju drajveri.Gledam sad je engine4 od soundpeatsa meni 46 evra , a bio do pre neki dan 36. Imam ih, al pomislih da uzmem za rezervu 😄. Toliko su dobre po pitanju zvuka da im po meni nista nije ravno do 100 + evra , a iznad svakom modelu mogu na crtu da izadju i da se teraju. Ko zeli top zvuk u tom cenovnom rangu nista ne postoji po mom skromnom mišljenju.
Nemoj ovdeprijaviću prvo ovde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari