![]()
AOOSTAR WTR MAX AMD R7 PRO 8845HS 11 Bays Mini PC(Pre-sale, shipping o
Note: 1:Pre-sales for the fourth batch of WTR MAX machines will begin on June 30. Estimated shipping date is around August 30.2: If a refund is made for personal reasons during the pre-sale process, I will deduct a 5% handling fee 3:Does not support Laptop sodimm (2*48)96GB RAM, but support 96GB...aoostar.com
Za NAS nije preporuka kačiti diskove preko USB-a.Izgleda vrlo zanimljivo.
Imam jedan slican mini pc na poslu, gmktec sa 8845hs (ne pro). Kolega razmislja o NAS pa smo diskutovali da li bi mini pc uz USB JBOD kuciste bilo resenje. Nije fancy single case form factor, ali bi bilo vrlo funkcionalno.
Ovi su jos dodali intel 10gb karticu i brdo m.2, ali su ih ogranicili na x1 i x2, sto je ok za vecinu stvari.
koja je razlika kako se kače diskovi?Za NAS nije preporuka kačiti diskove preko USB-a.
@tambur88
U vezi cene, na sajtu stoji da je rasprodat a Vendal kaže da je valjda osnovna cena oko 700 dolara. Na ovu cenu dodaj RAM i m.2 diskove. To jevaljda bila neka predprodaja, tako da ovo uzmi sa rezervom.
Kako sam uzeo DS223j u koji ima jedan disk od 8TB (WD Red serija) i sluzim ga vec vise od mesec dana zelim da spodelim moje iskustvo.Pa i jas sam tako mislio. I prvo kada sam pogledao listao je samo Synology kao kompatibilne ali sada vidim da su premestile third-party diskove u drugu drop down meni koje nije bilo vidlivo. Ali kako nisam zabelezio to pogledao sam ove QNAP i sada TS-233 deluje mi kao bolja opcija zbog velicinu RAM-a a NPU, ali ne znam kakav je OS i ostale stvrare.
Mesta nije baš da imaVrele su stalno jer nemaju aktivno hlađenje, očekuju da server za koji su namenjene ima protok vazduha, ali lako se rešava ovim mini ventilatorima.
Evo je moja X520, sa dodatkom 5040 ventilatora, mlaka na dodir i u skučenom Lenovo Tiny kućištu.
Definitivno se isplati za tu cenu dodati i ventilator za nekoliko $ i da ne misliš oko hlađenja.
Vrlo čest slučaj, uz to da ovo pravi problem čak i kada je server (u ovoj temi NAS) vezan kablom.Još ako je ruter kršina
Normalno da nije NAS na Wi-Fi. Vec sam pisao da je na gigabitni port.Nas na wifi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari