Nemanjaazr
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 01.09.2017
- Poena
- 60
Imam iRačun izgubio sam Visu, jel moram u ekspozituru ili može online da se podnese zahtev za novu, dolazi li nova kući ili moram u ekspozituru da idem po nju?
Najbolje pozovi pa ce ti oni reci. Ako si izgubio, neka ti je blokiraju pa usput i pitaj sta treba da se radiImam iRačun izgubio sam Visu, jel moram u ekspozituru ili može online da se podnese zahtev za novu, dolazi li nova kući ili moram u ekspozituru da idem po nju?
Hvala na odgovorima. Sa fizičkom visa karticom nisam mogla da podignem novac na Raiffeisen bankomatu u Hrvatskoj, probaću danas da platim u prodavnici sa digitalnom preko RaiPay-a, hvala još jednom.Pošto je u inostranstvu, možda to pravi problem sa aktivacijom fizičke kartice, ako uopšte na nju misli (ostalo je nejasno, kao i to na koji Raiffeisenov bankomat misli, jer srpska banka nema nikakve povlastice po tom pitanju). Svakako, korišćenje digitalne trebalo bi da jeste rešenje. Aktivira se u aplikaciji, doda se u RaiPay ili drugi novčanik i spremna je za korišćenje. Naravno, napomena je da u inostranstvu treba paziti, jer je prodajni kurs preko 120 dinara, a tu je i dodatna naknada od 1%, pa da se slučajno ne završi u minusu nakon knjiženja.
Uz proviziju od 1EUR u okviru UniCredit grupeUniCredit
Da, nakon par dana.Stigle su mi fizicke kartice (iRacun) - da li ce se ove digitalne same skloniti iz aplikacije kada aktiviram
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari